Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 11 06

„Kablio“ lapkritis: elektro legendos vizitas, didžiausias klubo renginys ir techno minifestivalis

Ilgėjančios lapkričio naktys – geros klubų palydovės, tad nenuostabu, kad pats lapkritis – vienas stipresnių „Kablio“ sezono mėnesių. Čia ir didžiausias klubo renginys „Labirintas“, ir vienos nakties techno minifestivalis „Knocturne“, ir ypatingo prakilnumo svečiai, kaip kad The Hacker.
Klubas „Kablys“
Klubas „Kablys“ / Organizatorių nuotr.

Lapkričio 8 d. į klubą sugrįžta elektro legenda The Hacker – praėjusių metų apsilankymas buvo toks, apie kokius rašomos dainos. Per neilgą pertraukėlę atlikėjas spėjo išleisti kūrinių tokiuose leibluose, kaip „Pinkman“ bei Helenos Hauff kuruojamame „Return to Disorder“ ir prikėlė pomėgį po kūriniais pasirašinėti tikrąja Amato pavarde.

Lapkričio 9 d. klubas supsis juodose bangose, kurias švelniai linguos Ignota – buvęs mados fotografas, netikėtai atradęs hipnotinį techno ir dėl jo metęs ne tik darbą, bet ir visą ankstesnį savąjį „aš“.

Organizatorių nuotr./Klubas „Kablys“
Organizatorių nuotr./Klubas „Kablys“

Na, o lapkričio 15 d. „Kablys“ kvies pasiklysti „Labirinte“. Didžiausias stoties rajone įsikūrusio klubo renginys pasitiks jus su keturiomis salėmis, neeiliniu sąstatu – 999999999, Cosmo Viteli, Mantra bei Fractions, – ir nemaža dalimi Vilniaus klubinėtojų. Faktas, kad kitą dieną po tokio renginio norėsis švelniau, tad šeštadienis yra atiduotas „Palmės diskotekai“ ir ištikimam „Kablio“ draugui, beveik-klubo-rezidentui Dollkraut, kuris visuomet užkuria gerą vakarėlį, pagardintą gurmaniška muzikos selekcija.

Ketvirtasis mėnesio savaitgalis dedikuotas naujienoms. Penktadienio nakčiai į klubą atsikelia Australijoje įkurtas ir šiuo metu Prancūzijoje veikiantis leiblas „Public System“. Jį atstovaus Myn – leiblo įkūrėjas, Years of Denial – tamsioje elektronikoje skendinti porelė, bei NGLY, Vilniuje jau viešėjęs šalto ir distopinio EBM šalininkas. Šeštadienį kartu su Manto T., SHN bei Jaroškos kuruojama naujiena „Hunt“ klubo organizatoriai tyrinės, koks skambesys bus aktualus rytoj, ieškos kylančių trendų ir pažindinsis su šviežiu talentu iš Suomijos – Sansibar.

Organizatorių nuotr./Klubas „Kablys“
Organizatorių nuotr./Klubas „Kablys“

Paskutinį lapkričio penktadienį klube vyks antrasis didžiojo „Knocturne Ultimate“ dublis, kuris kaip ir pernai metais jums pristatys dvi erdves pripildytas šauniausiais ir įdomiausiais vietos bei užsienio talentais.

Klube per vieną naktį už pulto stos net šeši svečiai iš užsienio – Crystal Geometry, Stephanie Sykes, Velvet May, Luna Vassarotti, Roman bei VII Circle. Galiausiai, mėnuo bus užbaigtas su dar viena naujiena – Vaiper kuruojama mini serija „Prime“. Ji bus dedikuota urban, grime ir kitiems gatvės muzikos žanrams, kuriais žongliruos Hyperdub narė KG.

Ir, aišku, reikia nepamiršti visų lapkričio pirmadienių. Čia pasirodys daugybė rečiau klube grojančių vardų, kaip kad Phun Tomas ar DNA, kurie ruošia gyvus pasirodymus. Bet kuriuo atveju, klubo lapkričio kalendoriuje šį bei tą sau ras bet kurio muzikinio skonio žmogus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius