Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 26

Kodėl grupei „Baltasis Kiras“ geriausia savaitės diena – pirmadienis?

Vilniaus menų fabrike „Loftas“ prieš savaitę startavusi pirmadienio renginių serija „Local Mondays“ šį pirmadienį, vasario 26-ąją, tęs su indie folk ir roko grupe iš Vilniaus „Baltasis Kiras“.
„Baltasis Kiras“
„Baltasis Kiras“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Baltasis kiras“ nuolat aktyviai koncertuoja ir jau yra sugroję rimčiausiuose šalies festivaliuose bei koncertų salėse. Bet visų pirma – grupės nariai yra būrys besišypsančių draugų, kelioms akimirkoms pakylančių į paukščio skrydį. Jų muzika gimsta galvojant apie svarbius žmones ir reiškinius. Ji eina išvien su jausmu, kuris veda link savojo lizdo – namų, kuriuose visada gera ir ramu.

Kolektyvo vokalistui Tautvydui Pauliui Augustinui, priešingai ne daugeliui – pirmadieniai geriausia savaitės diena, kuri asocijuojasi su atostogomis, nes po savaitgalio koncertų, dažniausiai tai būna pirmoji poilsio diena.

Jūsų dėmesiui – trumpas ir smagus video interviu su „Baltuoju Kiru“ apie pirmadienius, patarimus, kaip jį išgyventi ir kodėl verta laukti „Lofte“ vykstančių koncertų.

VIDEO: LOCAL MONDAYS: BALTASIS KITAS apie pirmadienį

„Local Mondays“ renginių serija draugiška visiems: ir geros muzikos gerbėjams, ir šeimoms, ir gyvūnams, ir vaikams. Vaikams iki 8 metų įėjimas į koncertus nemokamas.

Šį pirmadienį „Local Mondays“ duris atvers 19 val.

Įėjimo kaina: 3 eurai su „Facebook“ R.S.V.P., kitiems – 5 eurai. Bilietus galima įsigyti internetu arba prie durų. „Local Mondays“ koncertą vilniečiai ir miesto svečiai ras menų fabrike „Loftas“, Švitrigailos g. 29, Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius