-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 09 28

„Mercury Booking Showcase: Vilnius“ pasirodys perspektyvios šalies metalo grupės

Prieš metus veiklą pradėjusi sunkiosios muzikos vadybos agentūra „Mercury Booking“ pristato savo didžiausią renginį Vilniaus mieste, kurio metu ant scenos lips ir naujausią kūrybą pristatys agentūros kuruojamos grupės „Juodvarnis“, „Phrenetix“, „Sisyphean“, „Autism“ ir renginio svečiai – „Extravaganza“, rašoma pranešime spaudai.
„Juodvarnis“
„Juodvarnis“ / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Muzika

Agentūros nariai – ne vienerių metų patirtį alternatyviosios muzikos užkulisiuose bei scenose sukaupę dalyviai – muzikantai, renginių organizatoriai, garso režisieriai, technikai bei vadybininkai. Pristatydama organizaciją ir artėjantį renginį „Mercury Booking“ komanda teigė: „Jau eilę metų stebime mūsų šalies altenatyviosios scenos augimą, įvairių žanrų atlikėjų kokybės kilimą, judėjimą į platesnius vandenis.“

Renginio organizatoriai tvirtino įžvelgiantys ir sunkiosios muzikos sferoje atsirandančią problematiką, bei iššūkius, su kuriais susiduria šios srities kūrėjai.

„Nusprendėme suvienyti vienus perspektyviausių ir įdomiausių šio meto Lietuvos metalo muzikos kolektyvų, siekdami pasidalinti sukaupta patirtimi, muzikantams sukurti sąlygas kuo kokybiškiau pristatyti jų kūrybą savo šalyje ir svetur.

VIDEO: JUODVARNIS - Trys (A.M. cover) Live at MJR XXI½

Galiausiai norime suteikti išskirtinę patirtį klausytojams bei dar labiau kelti mūsų alternatyviosios muzikos scenos kokybę, skatinti didesnį visuomenės susidomėjimą ja“, - sakė „Mercury Booking“ įkūrėjai.

Pasak jų, nors besitęsianti pandemija ne kartą pakoregavo muzikantų planus, pagaliau atsirado galimybė gyvos muzikos fanams pristatyti savo veiklą.

VIDEO: Phrenetix - Yellow Eyes (New Song Studio Live)

Sostinės klube „Kablys+Kultūra“ sunkiosios muzikos gerbėjai turės progą išgirsti epiškojo metalo grupę „Juodvarnis“, prieš metus išleido trečiąjį albumą „Nerimo Dienos“.

Per veiklos dešimtmetį trijulė optimaliai nušlifavo bei subrandino savo skambesį, todėl šiuo metu ne be reikalo laikoma viena įdomiausių ir stipriausių gyvai grojančių sunkiosios muzikos grupių.

Klausytojų taip pat laukia technišką ir greitą skambesį propaguojantys Phrenetix, kurie jau išaugo iš perspektyvių jaunuolių etiketės. Grupė šiuo metu pasiruošusi į pasaulį paleisti savo antrąjį studijinį albumą.

VIDEO: AUTISM - Immersion - (New Single 2020)

Kitokiu skambėsiu nustebins tarp post-roko ir metalo varijuojantys Autism, kurie, atrodo, galutinai atsisako vien instrumentinės išraiškos ir scenoje pasirodys jau kaip vokalinis-instrumentinis ansamblis.

Tamsiausių atspalvių renginiui suteiks vilniečiai Sisyphean. Juodojo bei mirties metalo skleidėjai nuo scenos pažers sunkaus, paslaptingo bei slegiančio gitarinio skambesio, užburiančių tantrų, ir neabejotinai – pačios ekstremaliausios ekspresijos.

Specialūs renginio svečiai – vakarą pradėsiantis ir po pertraukos į sceną sugrįžtantis kolektyvas Extravaganza. Anksčiau niūrų ir gan kreivą black metalą groję ir pasivaišinti arbata kvietę muzikantai šį kartą žada pateikti staigmenų.

„Mūsų atstovaujamos grupės reprezentuoja ypač platų muzikos spektrą, be to dauguma kolektyvų grįžta į sceną su šviežiomis programomis, pristatomais naujais albumais. Todėl esame įsitikinę, jog tai bus vienas įdomiausių bei išskirtiniausių sunkiosios muzikos koncertų, įvykūsių Vilniuje per ilgą laiką”, - tikino renginio organizatoriai.

Pristatomasis grupių koncertas („Mercury Booking Showcase: Vilnius“) vyks spalio 9 dieną kultūros erdvėje „Kablyje“. Dalyvavimas galimas tik su galimybių pasu arba ES skiepų sertifikatu. Renginį iš dalies finansuoja Vilniaus miesto savivaldybė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius