-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 21

Muzikos inovatoriaus J.Views pasirodymą Vilniuje apšildys lietuviai „Proper Heat“

Artėjant pasaulinei J.Views premjerai Vilniuje, atskleidžiama pilna balandžio 28-osios programa. Lygiai po savaitės labai daug talentų savyje talpinančio muzikos prodiuserio Jonathano Dagano ir jį lydinčios grupės pasirodymą menų fabrike „Loftas“ „apšildys“ jo talento gerbėjai lietuvaičiai „Proper Heat“.
Grupė „Proper Heat“
Grupė „Proper Heat“ / Asmeninio archyvo nuotr.

„Mano pirmoji pažintis su Jonathanu buvo beveik prieš ketverius metus. Tada jis buvo mano vedamos radijo laidos svečias ir pasirodė labai gyvybingas, nuolat besišypsantis, daug idėjų turintis ir gerą humoro jausmą turintis žmogus. Tas pats ir kūryboje – viskas jautru, meistriška, užpildyta išskirtine dinamika ir šio analogų pasaulyje kol kas neturinčio kūrėjo energija. Visiškai nesvarbu, kas tai – kolaboracijos su muzikos pasaulio žvaigždėmis ar asmeniniai eksperimentai – J.Views nuolat džiugina naujais muzikiniais sprendimais. Bus tikrai įdomu išgirsti, kaip skamba gyvai jo naujausias projektas „The DNA Project“. Smagu, kad ir vėl galėsime dalintis viena scena. Laukia labai muzikalus ir išskirtinis vakaras, kuriam tikrai nuoširdžiai ruošiamės“, – džiaugėsi „Proper Heat“ lyderis Karolis Ramoška.

VIDEO: Proper Heat - Something New (live)

Įdomus sutapimas – vieną įdomiausių šių dienų kūrėjų J.Views „Proper Heat“ vyrai turės garbės „apšildyti“ jau antrą kartą. Gyvą ir elektroninę muziką derinančios grupės vokalistas Karolis Ramoška ir senasis „Proper Heat“ sąstatas J.Views pasitiko Vilniuje 2012-aisiais. Tada į mažai kam žinomo atlikėjo pasirodymą viename sostinės bare netilpo visi norintys – buvo išparduoti visi bilietai, o grupė „Proper Heat“ puikiai atliko savo darbą.

Praėjo ketveri metai nuo šios Karolio Ramoškos ir Jonathano Dagano pažinties ir pirmosios J.Views viešnagės Lietuvoje. Per šį laiką grupė „Proper Heat“ atrado savitą skambesį, subūrė ištikimų gerbėjų ratą, išleido galybę puikių įrašų, suformavo galutinę grupės sudėtį, šokdino visus esminius Lietuvos klubus, barus ir festivalius bei pelnytai užsitikrino vietą į priekį vietinę muzikos sceną vedančių grupių sąraše.

Tai nebe pirmas kartas, kai „Proper Heat“ pasirodys prieš į Lietuvą atvykstančias užsienio grupes ir atlikėjus. Prieš keletą metų grupė „Proper Heat“ pasitiko žinomą kanadiečių grupę „Junior Boys“, o dar kiek anksčiau skirtinguose renginiuose dalinosi viena scena su rusais „Tesla Boy“ ir „Pompeya“.

Įvertinkite „Proper Heat“ pasirodymą „LRT Opus Ore“ koncertų serijoje:

VIDEO: LRT Opus Ore | Proper Heat | Full Performance

Viena darbščiausių šalies grupių „Proper Heat“ ir toliau dairosi į kitas rinkas. Britų leidybinės kompanijos „Nang Records“ globojami ir ką tik leidybinę sutartį su šveicarais „5Howtime Music“ pasirašę lietuvaičiai yra vieni tų, kurių muzika skamba praktiškai visuose žemynuose. Praėjusiais metais išleisto ir puikiai sutikto albumo „Center Of The World“ autoriai nemažina apsukų ir patyliukais užsimena apie būsimą trečiąjį studijinį albumą. Artėjantis kitos savaitės pasirodymas menų fabrike „Loftas“ – puiki proga įvertinti jų dabartinę formą ir skambesį.

Asmeninio archyvo nuotr./J.Views
Asmeninio archyvo nuotr./J.Views

Izraelyje gimęs, o šiuo metu savo dienas Brukline (JAV) leidžiantis muzikos komunikacijos specialistas J.Views atsakingai ruošiasi ir nekantriai laukia antrojo savo pasirodymo Lietuvoje. Tai bus pasaulinė „The DNA Project“ premjera ir išankstinė naujo J.Views albumo „401 Days” perklausa. Naujas šou, geras garsas, specialiai šiam pasirodymui ruošiamas apšvietimas, jau vizitine kortele tapusi J.Views energija ir populiariausi kūriniai iš ankstesnės kūrybos – visa tai ir daugiau kitą ketvirtadienį jūsų laukia menų fabrike „Loftas“.

„Ateikite pritarti tiems, kuriuos mokate atmintinai ir pamatyti gyvai naująjį J.Views. Jonathanas Daganas – vienas tų, kuriais matuojami šie muzikiniai metai“, – ragina koncerto organizatoriai muzikos agentūra „8 Days A Week”.

VIDEO: J.Views - Far Too Close (LIVE)

Pats atlikėjas ir jį lydinti grupė Lietuvoje planuoja praleisti dvi paras ir į Vilnių iš JAV atskristi ankstyvą ketvirtadienio rytą. Patvirtinta, kad kitos savaitės pradžioje viename muzikos tinklaraštyje bus paskelbtas konkursas, kurio nugalėtojas turės išskirtinę galimybę gyvai susipažinti su J.Views.

J.Views ryšis su mūsų šalyje esančiais gerbėjais itin ryškus ir tvirtas. Atlikėjo veiksmai socialiniame tinkle, specialus video kvietimas, minėtas konkursas ir Jonathano Dagano sprendimas atvykti į Vilnių dar iki oficialios naujo albumo leidybos dienos – duoklė gerbėjams čia Lietuvoje ir didelis pasiekimas visai muzikos industrijai. Belieka tik džiūgauti, jog Vilniaus publika ir miesto svečiai pirmieji pasaulyje galės įvertinti visiškai naują J.Views šou ir idėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius