Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 10 01

„Muzikos salė | ekrane“ laidoje – Justinas Jarutis

Šios savaitės laidoje svečiavosi dainininkas, kūrėjas ir „Muzikos salė | ekrane“ krikštatėvis Justinas Jarutis. Laidos pradžioje Justinas pasakojo apie dainos „Rugpjūtis“ atsiradimą ir sėkmę, klimatą studijoje ir kitus bendrus darbus su Jessica Shy. Loranas Vaitkus atlikėją kalbino apie jo paskutinį albumą „Tavęs, Manęs, Savęs“ ir išsiaiškino kodėl atlikėjas dažnai savo dainoms ieško remiksuotojų. Pokalbio metu Justinas Jarutis pasakojo apie labai svarbią vizualinę savo darbų pusę ir pasidalino kaip jam sekasi ruoštis areniniam koncertui.

Kiekvienoje laidoje svečias gyvai atlieka ištrauką iš vienos savo dainų. Justinas Jarutis žiūrovus nudžiugino atlikdamas kūrinį „Number One“. Mėgstamų dainų rubrikoje išsiaiškinome kokios lietuviškos muzikos klausosi atlikėjas ir kaip jis išmano lietuvišką muziką. Loranas Vaitkus uždavė tris klausimus apie lietuvišką muziką į kuriuos reikėjo atsakyti kuo greičiau ir teisingiau.

Muzikos eksperto rubrikoje – muzikos apžvalgininkas Aurimas Žukauskas aptarė muzikos industrijos konferencijų naudas muzikantams, lankytojams bei šalims, kuriose jos vyksta.

Naujas „Muzikos salė | ekrane“ laidas tiesiogiai žiūrėkite kiekvieną ketvirtadienį 20 val., 15min portale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius