-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 15

Naujausiame Tove Lo dainos vaizdo klipe – gerai žinomos Vilniaus vietos: išvyskite

Provokuoti mėgstanti švedų dainininkė Tove Lo neseniai pristatė naują dainai „Are U gonna tell her?“ skirtą vaizdo klipą. Atlikėjos gerbėjai lietuviai jame galėjo išvysti gerai pažįstamas vietas. Pasirodo, dalis vaizdo klipo filmuota čia – Lietuvoje, o tiksliau – sostinėje.
Kadrai iš Tove Lo dainos „Are U gonna tell her?“
Kadrai iš Tove Lo dainos „Are U gonna tell her?“ / Youtube.com
Temos: 2 Vilnius Tove Lo

Šią vasarą Tove Lo surengė pasirodymą fesitvalyje „Granatos Live“. Ant scenos seksualumą demonstravusi ir krūtinę apnuoginusi atlikėja savo gerbėjus šokdino pagal didžiausiais hitais tapusias dainas.

Rodos, Tove Lo Lietuvoje taip patiko, kad dalelę jos ji nusprendė įamžinti dainos „Are U gonna tell her?“ vaizdo klipe. Jame matomi naktį prie Vilniaus arkikatedros filmuoti kadrai, kuriuose dainininkė demonstruoja gundančius šokių žingsnelius.

Vaizdo klipą galite išvysti čia:

VIDEO: Tove Lo - Are U gonna tell her? (Lyric Video) ft. MC Zaac

Ant scenos Tove Lo trykšta seksualumu, atvirumu ir nuoširdumu. Kai kurie ją netgi įvardija kaip scenos chuliganę, nes ji kalba apie tai, kas nepatogu, apie tai, ką dažniausiai norima nutylėti.

„Nekenčiu, kai kas nors man sako, jog ko nors negaliu daryti, nes esu mergina, todėl tokiu atveju tai padarau dvigubai stipriau, – interviu MTV yra užsiminusi atlikėja. – Man yra keista, kai kas nors sako, kad nėra feministas. Kaip tu gali būti ne už lygybę? Manau, kad visi, kurie nori apnuoginti krūtinę, turėtų galėti tai padaryti.“

Youtube.com/Kadrai iš Tove Lo dainos „Are U gonna tell her?“
Youtube.com/Kadrai iš Tove Lo dainos „Are U gonna tell her?“

„Muzika ir seksas man labai susiję. Nuo jų abiejų padažnėja širdies ritmas – jie daro fizinį poveikį. Man jie abu sukuria ir fizinę, ir emocinę reakciją. Dar man labai patinka dainuoti apie seksą“, – yra sakiusi Tove Lo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius