-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 30

Įtakingo elektroninės muzikos portalo dėmesio sulaukę „Radistai“ pristato naują vaizdo klipą

Populiarieji „Radistai“ prieš pat Velykas išleido dar vieną naują dainą, penktadienį Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius savo gerbėjams įteikė dar vieną dovaną. Pernai 10-ties metų veiklos sukaktį pažymėjęs duetas pristato naują dainą „Runnin‘ Away“ ir jos „lyric“ video.
Kadras iš „Radistų“ vaizdo klipo „Runnin‘ Away“
Kadras iš „Radistų“ vaizdo klipo „Runnin‘ Away“

„Kūrinys „Runnin‘ Away“ yra viena iš daugelio naujų dainų, kurias jau labai greitai pristatysime savo gerbėjams. Tai visiškai nauja daina, kurią įrašėme su jaunu muzikos prodiuseriu Gyčiu Valicku, pasivadinusiu Echoes pseudonimu“, – apie naują kūrinį pasakojo J.Nainys.

„Tai dar vienas naujas kūrinys ir mes tikimės, kad jis patiks ne vienam mūsų gerbėjui. Dainai „Runnin‘ Away“ sukūrėme „lyric“ video“, – Jonui antrino R.Mackevičius.

Asmeninio albumo nuotr./„Radistai“
Asmeninio albumo nuotr./„Radistai“

Jaunosios kartos prodiuseris Gytis Valickas–Echoes yra dainų autorius ir atlikėjas, bendradarbiaujantis su žinomais atlikėjais Donny Montell, „Sel“, Vaidu Baumila, Giedre Kilčiauskiene ir Paula. Būtent Echoes prodiusavo geriausią 2016 m. „M.A.M.A.“ muzikos apdovanojimuose pripažintą Donny Montell albumą „#BLCK“.

„Dažnai muzikos pasaulio žmonės yra skirstomi į kūrėjus ir atlikėjus, tačiau savęs nenoriu priskirti nei prie vienų, nei prie kitų. Nevadinu savęs kompozitoriumi – tiesiog kuriu, nevadinu savęs dainininiku – tiesiog dainuoju“, – pasakoja Echoes.

Su garsiausiais šalyje didžėjais „Radistais“ G.Valickas–Echoes susitiko netikėtai, todėl ir dainos „Runnin‘ Away“ gimimą vadina spontanišku atsitiktinumu. „Kartą mano įrašų studijoje vyko vakarėlis, kuriame dalyvavo ir Jonas su Rolandu“, – prisimena G.Valickas–Echoes. „Vakarėlis užsitęsė iki pat paryčių, o jam besibaigiant daina „Runnin‘ Away“ jau buvo įrašyta“.

Kadras iš „Radistų“ vaizdo klipo „Runnin‘ Away“
Kadras iš „Radistų“ vaizdo klipo „Runnin‘ Away“

Didžiausias Lietuvoje elektroninės muzikos festivalis „Betsafe Radistai Village 2018“ Obuolių salą drebins liepos 20-21 dienomis. Šiemet festivalio dalyvius džiugins daugiau nei 50 garsiausių muzikos atlikėjų ir grupių iš viso pasaulio ir Lietuvos.

Trijose festivalio scenose bus sumontuotos įspūdingos dekoracijos, didžiuliai ekranai ir galingi lazeriai, moderniausia įgarsinimo ir apšvietimo technika, specialūs efektai. Žiūrovai dvi dienas ir dvi naktis mėgausis ne tik muzika, bet ir begale pramogų ir linksmybių. Organizatoriai neabejoja, kad „Betsafe Radistai Village 2018“ taps įspūdingiausiu festivaliu „Radistų“ istorijoje.

„Radistai“ žada, kad nuo dabar iki pat festivalio „Betsafe Radistai Village 2018“ kiekvieną mėnesį pristatys po vieną naują kūrinį.

VIDEO: Radistai DJs feat. Echoes - Runnin' Away (Official lyric video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius