-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 30

Speechy pristato dainą, išskyrusią jį su mergina: „Ją turi išgirsti kiekvienas vyras“

Jaunas muzikos kūrėjas Speechy pristato naują dainą, kurią privalo išgirsti kiekvienas vyras. Nelaimingos meilės patirtis paskatino sukurti singlą, klausiantį – koks vyro vaidmuo šiuolaikinėje visuomenėje?..
Justas Šiburkis-Speechy
Justas Šiburkis-Speechy / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Muzika Dainos

Daina „To Be a Man” kelia klausimus, kuriuos sau užduoda ne vienas vyras, besiblaškantis tarp primestų stereotipų ir to, ko nori iš tikrųjų”, – sako Justas Šiburkis, prisistatantis pseudonimu Speechy.

Ši itin atvira daina padėjo tašką Justo ir jo buvusiosios merginos istorijoje.

„Kai kuriu dainas, esu labai atviras – tai autentiška mano ar kito žmogaus istorija, 100 proc. tikri jausmai. Klausytojai gali šias emocijas išgyventi kartu”, – sako Speechy.

VIDEO: Speechy - Be A Man (Official Audio)

Pirmoji dainos dalis pasakoja, kaip jaučiasi vyras, kai jo mylimąją pradeda vilioti kitas. Justas šią dainą parašė labai greitai po to, kai jo mergina nuėjo į susitikimą su kitu vaikinu ir tai pavirto pirmuoju jų pasimatymu.

Daina gimė gal iš pavydo ar pykčio?..

„Aš daviau jai pirmajai paklausyti šią dainą, ji atpažino save ir iškėlė netikėtą ultimatumą: arba aš sunaikinu šią dainą, arba ji išeina visiems laikams! Daina arba aš. Man buvo šokas! Bet aš pasirinkau muziką – nes tai mano gyvenimo kelias, gyvenimo pilnatvė. O keliami klausimai aktualūs daugeliui vyrų, todėl daina turėjo nuskambėti”, – savo istoriją pasakoja Justas.

Pasak jo, dabar – kai tiek daug kalbama apie moterų teises – ne vienas vyras jaučiasi „nustumtas į pašalius“ ir skausmingai ieško savo identiteto.

Moterys vis stipriau siekia „socialinio statuso” ir taip tarsi praranda dalį savo moteriškosios energijos”, – kalba Justas. Dėl to vyrai tampa jautresni, daugiau emocingi.

Antroje „To be a Man” dalyje labai daug klausimų: tai kvietimas vyrams pamąstyti, ką reiškia būti vyru dabar; o moterims – sužinoti, apie ką debatuoja vyrukai, pažvelgti į jų pasaulį.

„Visuomenėje viešai šiomis temomis vis dar vengiama kalbėti, todėl – ši daina gali paskatinti pradėti pokalbį”, – tikisi Speechy.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius