-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 23

Šventinė dovana Sashos Song gerbėjams – dainos „Šią naktį per Kalėdas“ vaizdo klipas: žiūrėkite

Gausybės muzikinių projektų dalyvis ir laimėtojas, 2009 metų „Eurovizijos“ finalistas Sasha Song šią savaitę pranešė verčiantis naują puslapį savo karjeroje. Šį šeštadienė atlikėjas pristatė vaizdo klipą kalėdinei dainai „Šią naktį per Kalėdas“. 
Sasha Song
Sasha Song / Vaivos Gervės nuotr.
Temos: 2 Sasha Song Muzika

Pasak atlikėjo, šis kūrinys neatsirado greitai ir spontaniškai. Tai ilgo darbo studijoje rezultatas.

„Pradėjęs kurti šią dainą, jau nuo pirmų akordų supratau, kad ji kitokia. Labai artima man asmeniškai ir turinti išskirtinio žavesio. Kūriau šią dainą su dideliu užsidegimu, nes supratau, jog jei ji tokia artima man, turėtų patikti ir mano klausytojams, paliesti ir sušildyti jų širdis. Buvo etapų, kai maniau, jog vaizdo klipas taip ir neišvys dienos šviesos. Tačiau neketinau pasiduoti.“

Vaivos Gervės nuotr./Sasha Song
Vaivos Gervės nuotr./Sasha Song

Kūrinys „Šią naktį per Kalėdas“ – tai lyg metafora, atspindinti santykius, kurie yra kupini išbandymų, pasvarstymų, dvejonių, rašoma pranešime spaudai.

„Kartais susipyksti su brangiausiu žmogumi, nenori kalbėtis, nugali principai, išdidumas, lauki jo atsiprašymo, tačiau galiausiai supranti, kad ir pats privalai žengti pirmą žingsnį, rasti kompromisą, ieškoti išeities, nes šis žmogus tau yra namai. Dainos pabaigoje būtent tai ir akcentuojama“, – apie kūrinio prasmę pasakoja dainininkas.

Atlikėjas Sasha Song atvirauja, kad naujasis vaizdo klipas – tai jo paties jausmų veidrodis, tačiau atspindi tik vieną jo pusę – ramią, rimtą, svajingą ir menišką.

„Dainoje daug šilumos – tai norėjome parodyti ir vaizdo klipe. Labiausiai linkiu, kad per Kalėdas Lietuvos žmonės turėtų galimybę susitikti, susimatyti su savo artimaisiais. Juk tiek šeimų skiria jūros marios. Linkiu, kad per gražiausias šventes būtumėt su tuo žmogumi, su kuriuo šilta ir gera, o širdyje dega jauki ugnelė. Ši daina man tarsi transo seansas, klausydamas jos ir dainuodamas kaskart kažkur išskrendu…“, – atvirauja atlikėjas.

VIDEO: Sasha Song - Šią Naktį Per Kalėdas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius