-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

4 stadijos vėžiu serganti Shannen Doherty su artimaisiais atsisveikins vaizdo įrašais ir laiškais

Praėjusiais metais serialo „San Fransisko raganos“ žvaigždei Shannen Doherty atsinaujino klastinga ketvirtos stadijos vėžio liga. Užsienio žiniasklaida skelbia, kad žinoma moteris tikisi nugyventi dar 10-15 metų, bet svarsto padaryti trumpus vaizdo įrašus ir parašyti laiškus artimiesiems, kuriuos jie galės peržiūrėti bei perskaityti po jos mirties.
Shannen Doherty seriale „San Francisko raganos“ ir 2016 metais
Shannen Doherty seriale „San Francisko raganos“ ir 2016 metais / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Sh.Doherty 4 stadijos krūties vėžys buvo diagnozuotas 2019 metais. Kaip rašo mirror.co.uk, šiuo metu stuburo srityje moteriai atsiradusios metastazės.

Ir nors žinoma moteris tikisi gyventi dar bent dešimtmetį, ji jau planuoja įrašyti atsisveikinimo vaizdo įrašus bei parašyti laiškus ir tikisi, kad tokiomis žinutėmis primins savo artimiesiems, kiek daug jie reiškė.

Vida Press nuotr./Aktorė Shannen Doherty
Vida Press nuotr./Aktorė Shannen Doherty

Kalbėdama su žurnalu „Elle“ Shannen sakė, kad yra dar daug dalykų, kuriuos vis dar nori pasakyti savo motinai bei vyrui Kurtas'ui Iswarienko.

„Kai ateina laikas tai padaryti, tai kvepia galutine baigtimi. Atrodo, kad tu jau esi tam pasiruošusi ir pasiduodi, bet aš nepasiduodu.

Kol kas jaučiuosi labai gerai, sveika. Sunku yra po truputį pabaigti visus darbus, kai jauti, kad dar gyvensi 10 ar 15 metų“, – sakė Shannen Doherty.

Su atsinaujinusia liga Sh.Doherty slapta kovoja jau daugiau nei metus, tačiau anksčiau apie tai niekam nesakė.

„Nemanau, kad pati tai jau suvokiau. Tikrai sunku nuryti šią karčią piliulę. Būna dienų, kai galvoju „Kodėl aš?“ Arba „O kodėl gi ne? Kas dar? Kas dar, be manęs, to nusipelno?“ Nenusipelno nė vienas. Sakyčiau, kad mano pirmoji reakcija visada būna susijusi su tuo, kaip pranešiu savo tėvams“, – pasakojo aktorė.

15min primena, kad aktorė Sh.Doherty 2017 metų vasario mėnesį baigė dvejus metus trukusį vėžio gydymo kursą, o tų pačių metų balandį sužinojo gerą naujieną – gydymas suveikė ir liga pasitraukė. Deja, visa tai buvo laikina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius