-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Bourdaino draugę užgulė našta dėl jo savižudybės: „Ji palikta mūšio lauke sugerti visas kulkas“

Praėjusį penktadienį pasaulį sukrėtė liūdna žinia apie garsaus JAV virtuvės šefo ir TV žvaigždės Anthony Bourdaino mirtį. Dabar pranešama, kad kelios dienos prieš savižudybę jo mylimoji italų aktorė Asia Argento (42 m.) buvo pastebėta su kitu. Tuo pačiu netrūksta ir moters gynėjų – kaltų tokioje delikačioje situacijoje ieškoti nevalia.
Anthony Bourdainas ir Asia Argento
Anthony Bourdainas ir Asia Argento / „Scanpix“ nuotr.

15min primena, kad visame pasaulyje populiarių laidų apie kulinarines keliones žvaigždė Anthony Bourdainas savo noru iš gyvenimo pasitraukė praėjusį penktadienį. Tuo metu jis buvo Prancūzijoje, kur su komanda filmavo vieną iš savo laidų. 61-erių vyro kūnas rastas jo viešbučio kambaryje.

Vos pasklido ši žinia, Asia Argento išsitrynė savo „Instagram“ paskyrą, tačiau vėliau pasisakė apie mylimojo mirtį kitame socialiniame tinkle „Twitter“. „Jis buvo mano meilė, mano uola, mano globėjas“, – sakė gedinti moteris.

Tačiau neilgai trukus portalas TMZ paskelbė tos pačios savaitės pradžioje darytas paparacų nuotraukas, kur Asia Argento užfiksuota vaikštanti po Romą apsikabinusi su prancūzų žurnalistu Hugo Clemet. Juos užfiksavęs paparacas, pasklidus žiniai apie Bourdaino mirtį, iš pagarbos jam išėmė tas nuotraukas iš prekybos.

Ar Asia Argento paliko Anthony Bourdainą, ir jei taip, tai kada įvyko skyrybos, nepranešama. Tačiau internete pradėjus cirkuliuoti informacijai esą jį prie savižudybės privedė skyrybos su mylima moterimi, Asios Argento prašymu pasisakė jos artima draugė Rose McGowan. Ji išplatino ilgą laišką, kuriame teigia, kad Asia ir Bourdainas visada turėjo „laisvus santykius“ abipusiu sutarimu ir nuo pat pradžių, kai 2017 metų pradžioje ėmė susitikinėti.

„Priešais mane sėdi nuostabus ir drąsus žmogus, Asia Argento, kuri ištvėrė daugiau, nei kas nors kitas pakeltų. Ji pasipriešino savo monstrui prievartautojui (red. past. – Asia Argento yra viena iš moterų, apkaltinusių Holivudo prodiuserį Harvey Weinsteiną išprievartavimu) ir dabar jai reikia susidurti su dar vienu monstru – savižudybe. Jos mylimo draugo ir bendrininko Anthony Bourdaino savižudybe“, – savo laišką pradeda Rose McGowan.

Anthony vidinis karas buvo jo karas, bet dabar ji palikta mūšio lauke sugerti visas kulkas

„Rašau tai, nes manęs buvo to paprašyta. Žinau, kad daug kas pasaulyje Anthony Bourdainą laikė savo draugu, o kai miršta draugas, yra skaudu. Dauguma tų žmonių, kurie neteko savo „draugo“, nori išsilieti ir ką nors apkaltinti. Tačiau negalima nusileisti iki tokio lygio. Savižudybė yra siaubingas pasirinkimas, bet tai yra to žmogaus pasirinkimas“, – toliau kalba Rose McGowan.

„Anthony buvo atviras kalbėdamas apie savo demonus, jis net parašė knygą apie tai. Pačioje jų su Asia santykių pradžioje Anthony bendram draugui pasakė, kad jis „niekada nėra sutikęs ko nors, kas mirti norėtų labiau negu jis“. Ir nemažą dalį praėjusių metų Asia norėjo, kad skausmas sustotų. Bet štai koks dalykas – būnant kartu jai pavyko kreiptis pagalbos, kad ji galėtų išlikti gyva ir nugyventų dar vieną dieną dėl savęs ir savo vaikų. Tuo tarpu Anthony depresija to jam neleido padaryti, jis nuleido ginklus, ir tai buvo tik jo pasirinkimas. Jo sprendimas, ne jos. Jo depresija nugalėjo“, – pažymėjo Rose McGowan.

„Twitter“ nuotr./Anthony Bourdainas ir Asia Argento
„Twitter“ nuotr./Anthony Bourdainas ir Asia Argento

Kalbėdama apie draugės santykius su Anthony Bourdainu, ji taip pat sakė, kad kai „Anthony sutiko Asią, tarp jų iš karto atsirado chemija. Jie juokėsi, mylėjo vienas kitą ir jis buvo jos akmuo bei ramstis sunkiausiais praėjusių metų momentais“. Rose McGowan taip pat pridūrė, kad pora „mylėjo vienas kitą be tradicinių santykių ribų, ir jie tokį santykių modelį nusistatė iš pat pradžių“. „Asia yra laisvas paukštis, toks buvo ir Anthony. Buvo. Koks bjaurus žodis. Iš daug ko girdėjau, kad pastarieji dveji metai, kai jie buvo kartu, buvo vieni iš jo laimingiausių, ir tai mus visus turėtų paguosti“, – sakė Rose McGowan.

Ji taip pat paprašė virtuvės šefo gerbėjų nebūti seksistais ir „nesudeginti moters ant laužo dėl ne jos kaltės“.

„Anthony vidinis karas buvo jo karas, bet dabar ji palikta mūšio lauke sugerti visas kulkas. Jokiu būdu nėra sąžininga ar priimtina kaltinti ją ar ką nors kitą, net patį Anthony. Prašome jūsų būti geresniais, žiūrėti giliau, paskaityti ir pasimokyti apie psichines ligas, savižudybę ir depresiją prieš pakenkiant likusiems gyviems teisdami juos už tai, ko nesuprantame, ko neįmanoma pilnai suprasti“, – kalbėjo Rose McGowan.

Emocinė pagalba: kur kreiptis
Emocinė pagalba vaikams
„Vaikų linija“
Kasdien (11-23 val.):
Tel.: 116 111
www.vaikulinija.lt
Emocinė pagalba jaunimui
„Jaunimo linija“
Visą parą:
Tel.: 8 800 28 888
www.jaunimolinija.lt
Emocinė pagalba suaugusiems
„Vilties linija“
Visą parą:
Tel.: 116 123
www.viltieslinija.lt
Emocinė pagalba moterims
„Pagalbos moterims linija“
Visą parą:
Tel.: 8 800 66 366
www.moters-pagalba.lt
Emocinė pagalba rusakalbiams
„Linija Doverija“
Darbo dienomis (16-20 val.):
Tel.: 8 800 77 277
Krizių įveikimo centras
Antakalnio g. 97, Vilnius
www.krizesiveikimas.lt
krizesiveikimas
Psichologinė pagalba emigrantams

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius