-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorei Gwyneth Paltrow iškelta byla dėl 2016 metais kitam žmogui sukeltos traumos slidinėjant

Aktorė Gwyneth Paltrow antradienį naujoje byloje dėl 2016 metų slidinėjimo incidento Jutoje buvo apkaltinta sulaužiusi vienam vyrui šonkaulius ir sukėlusi jam smegenų sukrėtimą.
Gwyneth Paltrow ant slidžių
Gwyneth Paltrow ant slidžių / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Aktorė 2016 metų vasario 26-ąją slidinėdama Park Sityje iš už nugaros įsirėžė į Terry Sandersoną.

Šis 72 metų į pensiją išėjęs optometrijos specialistas spaudos konferencijoje Solt Leik Sityje sakė, kad tą dieną kurorto „Deer Valley“ naujokų trasoje išgirdo „isterišką klyksmą“ ir pajuto smūgį tarp menčių. Jis prisimena griuvęs kniūbsčias ir praradęs sąmonę.

Gwyneth Paltrow per atstovę Heather Wilson paneigė šiuos pranešimus. Elektroniniu paštu atsiųstame atstovės pareiškime sakoma: „Ši byla neturi pagrindo, ir mes tikimės būti išteisinti.“

Terry Sandersonas ieškinyje teigia, kad 46 metų aktorė paliko jį sužeistą ant kalno ir nepakvietė pagalbos. Be to, jis teigia, kad su Gwyneth Paltrow ir jos šeima bei draugais slidinėjęs slidinėjimo instruktorius pateikė neteisingą ataskaitą apie incidentą, kurioje nurodė, kad Gwyneth Paltrow incidento nesukėlė.

„Scanpix“/AP nuotr./Gwyneth Paltrow
„Scanpix“/AP nuotr./Gwyneth Paltrow

„Deer Valley“, kuriam taip pat iškelta byla, nurodė negalintis komentuoti nebaigtų bylų.

Terry Sandersonas sakė ieškinį keliantis beveik po trejų metų todėl, kad iš pradžių delsė, ilgai nerado tinkamų advokatų ir turėjo problemų dėl smegenų sukrėtimo.

Pasak jo, jis bendravo su aktorės advokatu, bet nesulaukė jokio pasiūlymo dėl kompensacijos ar atsiprašymo. Jie net užsiminė, kad byla gali būti iškelta jam, teigia Terry Sandersonas.

Jis siekia 3,1 mln. dolerių (2,7 mln. eurų) kompensacijos, bet neigia, jog bylą kelia todėl, kad Gwyneth Paltrow yra turtinga ir garsi.

„Noriu apsiginti. Norėčiau, kad mano tiesa būtų papasakota“, – sakė jis.

„Instagram“ nuotr./Gwyneth Paltrow ant slidžių
„Instagram“ nuotr./Gwyneth Paltrow ant slidžių

Terry Sandersono advokatai tvirtina, kad Gwyneth Paltrow advokatai neneigia ją dalyvavus minimame incidente, bet ginčija jos kaltumą.

Daugumą byloje nurodytų detalių pateikė įvykį matęs Terry Sandersono pažįstamas Craigas Ramonas, nes Terry Sandersonas sako neprisimenantis, kas buvo po smūgio.

Pasak Terry Sandersono advokato Roberto Sykeso, Gwyneth Paltrow pažeidė Samito apygardos kodeksą, pagal kurį slidininkas privalo likti tokių atsitikimų vietoje ir įsitikinti, kad kitam slidininkui viskas gerai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius