Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktoriaus J.Blacko fotosesija su absolventais tapo nauja interneto sensacija

51-erių aktoriaus Jacko Black fotosesija su absolventais Los Andžele tapo nauja interneto sensacija – viešojoje erdvėje pasirodęs vaizdo įrašas išplito žaibišku greičiu ir vos per kelias dienas buvo peržiūrėtas daugiau nei tris milijonus kartų.
Jackas Blackas
Jackas Blackas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo Dailymail.co.uk, J.Blackas buvo pastebėtas vidurinės mokyklos baigimo šventėje Los Andžele, tuomet buvo paprašytas nusifotografuoti kartu su jaunuoliais.

Instagrame ir „TikTok“ kaip „Visionary Daniel“ žinomas fotografas Danielis savo paskyrose paskelbė vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip vyko fotosesija. Šis įrašas vos per kelias dienas surinko 3,1 mln. peržiūrų.

Vaizdo įrašas buvo užfiksuotas Griffitho observatorijoje Los Andžele, kur ir vyko vidurinės mokyklos baigimo ceremonija.

Viskas prasidėjo, kai Danielis fotografavo abiturientus. Tačiau netrukus befotografuodamas pastebėjo marškinėlius su šuns atvaizdu vilkintį J.Blacką.

Prie žinomo aktoriaus, kuris tuo metu naudojosi telefonu, priėjo keletas abiturientų ir fotografas. Jie paprašė nusifotografuoti kartu su juo.

J.Blackas mielai sutiko ir negana to, dar papasakojo, kaip geriau atsistoti prieš saulę, kad gražiai atrodytų veidas.

Praėjus porai dienų po vaizdo įrašo paviešinimo Danielis paskelbė nuotrauką su absolventais ir aktoriumi. Jis dėkojo Jackui, prisimindamas jo populiarų filmą „Roko mokykla“ („School of Rock“), išleistą 2003 metais: „Baigę roko mokyklą.“

„Jackas padėjo man pritraukti milijonus naujų sekėjų į paskyrą. Sveikinuosi su savo sekėjais, džiaugiuosi, kad esate, ir laukite naujienų“, – rašė Danielis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius