-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anastasijai Zavorotniuk panaikintas draudimas išvykti iš Rusijos: susimokėjo skolas

Šie metai populiariai rusų aktorei ir televizijos laidų vedėjai Anastasijai Zavorotniuk – ne patys geriausi. Žinomai moteriai diagnozuotas smegenų vėžys. Tačiau visai neseniai paaiškėjo, kad vieną ilgus metus ją persekiojusią problemą išspręsti vis dėlto pavyko – aktorė susimokėjo visas skolas ir jai panaikintas draudimas išvykti iš Rusijos.
Anastasija Zavorotniuk
Anastasija Zavorotniuk / „Scanpix“/ITAR-TASS nuotr.

Kaip skelbia naujienų agentūra RIA FAN, dėl finansinių įsipareigojimų nevykdymo A.Zavortoniuk nebuvo leista išvykti iš Rusijos. Pasirodo, 2012-aisiais serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždė iš vieno Rusijos banko, panorusi įsigyti žemės sklypą užmiestyje, pasiskolino 435 tūkst. dolerių (maždaug 397 tūkst. eurų). Pagal sutarties sąlygas, aktorė paskolą turėjo grąžinti per metus.

Praėjo metai ir dėl nežinomų priežasčių paskola bankui dar nebuvo grąžinta. A.Zavorotniuk buvo iškelta byla. Žvaigždės finansinės situacijos negelbėjo ir netikėtai ištikusi krizė, dėl kurios dolerio kursas šoktelėjo kone dvigubai.

2017-aisiais aktorė sugebėjo sumokėti tik 8 tūkst. dolerių (maždaug 7300 eurų) paskolos. Bankui A.Zavorotniuk siūlė Maskvos priemiestyje esančią žemę, kurios rinkos vertė gerokai viršijo skolos sumą, tačiau jos įkeisti nepavyko, mat teritorija priklausė Anastasijos motinai Verai Borisovnai. Tada aktorė prašė leisti paskelbti bankrotą, bet ir to padaryti nebuvo leista.

Prieš susirgdama 2019-aisiais A.Zavorotniuk sugebėjo sumokėti visą skolos sumą – buvo likę tik 37 tūkst. dolerių (maždaug 33,7 tūkst. eurų) įvairių banko mokesčių.

Visai neseniai paaiškėjo, kad ir likusi skolos dalis jau sumokėta, o aktorei taikytas draudimas palikti šalį – panaikintas. Ši žinia itin pradžiugino Anastasijos gerbėjus ir jos šeimos narius, mat A.Zavorotniuk, jei tik reikės, galės vykti gydytis į užsienį.

„Scanpix“ nuotr./Anastasija Zavorotniuk su sutuoktiniu
„Scanpix“ nuotr./Anastasija Zavorotniuk su sutuoktiniu

15min primena, kad rugsėjo viduryje rusų aktorei buvo diagnozuotas paskutinės stadijos smegenų vėžys, vėliau jai dirbtiniu būdu sukelta koma.

Dėl pažengusios ligos moteriai buvo nutrauktas intensyvus gydymas, tačiau pabudus iš komos ir pradėjus savarankiškai kvėpuoti, gydytojai pranešė svarstantys aktorei atlikti operaciją.

Daugiau informacijos apie tikslesnę aktorės sveikatos būklę neatskleidžiama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius