-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelina Jolie vilkina skyrybas su Bradu Pittu: skelbiama, kad aktorė nori atkurti šeimą

Praėjo daugiau nei dveji metai, kai buvusi auksinė Holivudo pora Angelina Jolie (43 m.) ir Bradas Pittas (55 m.) nusprendė skirtis, tačiau oficialiai padėti taško jiems iki šiol nepavyksta. Naujausiomis žiniomis garsi aktorė specialiai vilkina skyrybų procesą. Anot artimo šaltinio, Angelina siekia susigrąžinti buvusį sutuoktinį, nes vėl nori tapti šeima.
Angelina Jolie ir Bradas Pittas
Angelina Jolie ir Bradas Pittas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

2016-ųjų rugsėjį garsi Holivudo pora pasuko skirtingais keliais, tačiau jų skyrybų byloje galutinis taškas dar nepadėtas. Pranešama, kad Angelina ir Bradas vis negali suderinti finansinių reikalų. Tiesa, anot artimų šaltinių, porai nepavyksta ir galutinai išspręsti likusių jausmų.

Artimas šaltinis portalui „The Sun“ pranešė, kad „Angelina Bradui aiškiai pasakė norinti atnaujinti su juo santykius. Ji vėl nori tapti šeima, nes panašu, kad negali pamiršti buvusio mylimojo“.

Anot šaltinio, Angelina Jolie stengiasi susigrąžinti savo ilgametę meilę vilkindama skyrybų procesą, stengiasi apsunkinti kiekvieną detalę.

Vis dėlto, nepanašu, kad susitaikymo scenarijus yra įmanomas. Skelbiama, kad Bradas Pittas bendros ateities šiuose santykiuose nemato ir šiuo metu koncentruojasi į vaikus. Tik pabrėžiama, kad B.Pittas išreiškė norą išsiskirti kaip įmanoma racionaliau, o ir ateityje palaikyti šiltus tarpusavio santykius, kad nelengvos skyrybos nepadarytų žalos vaikams.

„Bradas nori viską užbaigti. Realiai skyrybų procesas galėjo būti baigtas prieš metus, bet Angelina nenori jo paleisti“, – teigė šaltinis.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Angelina Jolie su vaikais (iš kairės) Vivienne, Knoxu, Shiloh ir Zahara
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Angelina Jolie su vaikais (iš kairės) Vivienne, Knoxu, Shiloh ir Zahara

Ne paslaptis, kad Angelinos ir Brado santykiai pastaruoju metu buvo labai įtempti. Pora dvejus metus teismuose aiškinosi dėl vaikų globos, o galutinį sprendimą priėmė tik praėjusių metų gruodį. Kad buvę sutuoktiniai pagaliau susitarė, patvirtino Angelinos Jolie advokatė, tačiau saugant vaikų privatumą susitarimo detalės nėra atskleidžiamos.

Neseniai aktorius B.Pittas taip pat pareiškė nerimaujantis, kad Angelina per daug lepina vaikus. Aktorius nenori, kad jų vaikai jaustųsi esantys geresni už kitus ir viskas jų gyvenime būtų patiekta ant lėkštutės.

A.Jolie ir B.Pittas kartu praleido beveik 10 metų, tačiau jų santuoka truko dvejus metus. Pranešusi apie skyrybas pora šokiravo visą pramogų pasaulį. Jiedu augino net šešis vaikus: Maddoxą, Paxą, Zaharą, Shiloh ir dvynius Vivienne bei Knoxą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius