-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arianos Grande atlygis už „Coachella“ festivalį papiktino Beyonce gerbėjus: į atlikėją metė citriną

Savaitgalį įvyko vienas populiariausių muzikos ir menų festivalių pasaulyje „Coachella“. Į Kalifornijoje esantį Indio miestą bei Koačelos slėnį pasiklausyti žinomų dainininkų tradiciškai sugužėjo šimtatūkstantinė festivalininkų minia. Viena iš pagrindinių atlikėjų šiais metais buvo Ariana Grande, kuriai festivalio organizatoriai nepagailėjo įspūdingos sumos.
Ariana Grande
Ariana Grande / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Amerikietė savo didįjį pasirodymą surengė trečiąją festivalio dieną, sekmadienį. Portalas „Variety“ paskelbė, kad po pirmojo „Coachella“ festivalio savaitgalio atlikėjos sąskaita pasipildė 8 mln. JAV dolerių (7,1 mln. eurų). Pranešama, kad jos turto vertė prieš tokį atlygį siekė 50 mln. JAV dolerių (44 mln. eurų).

A.Grande pasirodymas iš daugelio festivalio dalyvių sulaukė gerų atsiliepimų. Per jos pasirodymą šalia scenos šoko tokios žvaigždės kaip Justinas Bieberis su žmona Hailey Baldwin, laidų vedėjas Jamesas Cordenas ir atlikėja Billie Eilish.

Tiesa, antrasis savaitgalis atlikėjai nebuvo toks sėkmingas. Vienas iš žiūrovų jai į krūtinę metė citriną. „Dėl kokios priežasties jūs į mane mėtote citrinas?“, – pasipiktinusi klausė atlikėja.

Manoma, kad tokį akibrokštą Ariana Grande patyrė iš Beyonce gerbėjų, kai pasklido kalbos, kad praėjusiais metais už pasirodymą tame pačiame festivalyje ji gavo dvigubai mažesnį atlygį – 4 mln. JAV dolerių (3,5 mln. eurų). Paskutinysis Beyonce muzikinio albumo pavadinimas yra „Lemonade“ (liet. citrinų limonadas), todėl citrina yra tapusi atlikėjos simboliu.

VIDEO: Someone Threw a Lemon at Ariana Grande @ Coachella During Her Performace

Nepaisant visų nesklandumų, Ariana žiūrovus stebino ir ypatingais svečiais – į sceną pasikvietė grupę „NSYNC“, atlikėjus Diddy ir Nicki Minaj, o antrąjį savaitgalį netgi Justiną Bieberį. „Koačela, šiam momentui repetavau visą savo gyvenimą“, – scenoje džiūgavo atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius