-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britney Spears mylimasis Samas Asghari svajoja apie vaikus: „Noriu būti jaunu tėčiu“

Daugiau nei ketverius metus Britney Spears puoselėjami santykiai su Samu Asghari taps dar tvirtesni? Dainininkės partneris prasitarė norintis susilaukti vaikų, rašo „Page Six“.
Britney Spears ir Samas Asghari
Britney Spears ir Samas Asghari / Vida Press nuotr.

„Mano prioritetais gyvenime išlieka paprastumas ir supratimas, iš kur esu kilęs ir ko siekiu, – sakė 27-erių Samas interviu „Forbes“. – Kalbant apie aktoriaus karjerą, noriu pakilti laipteliu aukščiau. Taip pat ir santykiuose.“

Ar tas kitas žingsnis santykiuose su Britney Spears – piršlybos ir vestuvės? Tikriausiai ir tai, bet publikacijoje Samas Asghari užsiminė neprieštaraujantis tapti tėvu, patikino šiam svarbiam žingsniui jau pasiruošęs.

„Noriu būti jaunu tėčiu“, – sakė jis.

Samas Asghari taip pat prisiminė lemtinga tapusia pažintį su Britney Spears. Šiandien ši pora drauge gal ir nebūtų, mat vyras vos neatsisakė pasiūlymo sudalyvauti 39-erių atlikėjos dainos „Slumber Party“ vaizdo klipo filmavime.

„Norėjau filmuotis kine, televizijoje. Norėjau pasitraukti nuo vaizdo klipų. Nebenorėjau būti žinomas kaip vaizdo klipų aktorius, tačiau mano geras bičiulis dirbo prie projekto ir pasiūlė mane komandai, kuri ir nusprendė skirti pagrindinį vaidmenį „Slumber Party“ klipe.

Dabartinė mano mergina tada asmeniškai išrinko mane filmuotis vaizdo klipe. Su manimi susisiekęs draugas pareiškė „Turi jame dalyvauti. Patikėk manimi, tu nori ten pasirodyti“, – pasakojo Samas.

Kad filmavimo aikštelę jis dalysis su pačia popmuzikos princese Samas Asghari nežinojo – tai buvo slaptas projektas, sakė jis.

„Sudalyvavau tik dėl draugo. Pasirodžiau ir po to viskas pasikeitė“, – pridūrė vyras.

15min primena, kad Britney Spears su buvusiu sutuoktiniu Kevinu Federline’u augina du sūnus – Seaną (15 m.) ir Jaydeną (14 m.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius