Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Bruce‘as Willisas už 33 mln. JAV dolerių parduoda neseniai renovuotą namą: vaizdas lyg iš pasakos

Holivudo aktorius Bruce‘as Willisas (63 m.) parduoda savo rezidenciją Parrot Cay saloje. Šis 3250 kv. m. kompleksas buvo pastatytas 2000 metais pagal aktoriaus norus. Nuo to laiko B.Willisas su žmona Emma Heming-Willis (40 m.) ir vaikais čia reguliariai leisdavo atostogas.
Bruce‘as Willisas už 33 mln. JAV dolerių parduoda namą
Bruce‘as Willisas už 33 mln. JAV dolerių parduoda namą / 15min montažas / „Scanpix“ ir Vida Press nuotr.

NORITE SUŽINOTI, KAIP GYVENA KITOS ŽVAIGŽDĖS? DAUGIAU GARSENYBIŲ NAMŲ APŽIŪRĖTI GALITE PASPAUDĘ ČIA!

2000-aisiais aktorius saloje nusipirko žemės ir pasistatė tikrus rūmus, o neseniai jie buvo renovuoti. Name yra net vienuolika miegamųjų ir trylika vonios kambarių, todėl ir pačiam nesunku čia pasiklysti. Visoje rezidencijoje auga nemažai papajinių melionmedžių, bananmedžių ir kokoso medžių.

Pirmojo aukšto erdvė taip suplanuota, kad joje ypač patogu rengti vakarėlius. Iš daugelio šio aukšto vietų atsiveria puikus vaizdas į vandenyną, nes jame nemažai didžiulių, nuo pat lubų iki grindų einančių langų.

Vos per kelis žingsnius nuo pagrindinio namo yra trys atskiri namukai, kuriuose gali apsigyventi svečiai. Kiekvienas iš jų turi priėjimą prie baseino ir vaizdą į vandenyną. Svečiai taip pat gali mėgautis privačiu 92 kv. m paplūdimiu.

Jeigu B.Willisui pavyks parduoti namą už 33 mln. JAV dolerių (29 mln. eurų), jis taps pačiu brangiausiu namu saloje. Šiuo metu namo pardavimo kainos rekordas priklauso Oliveriui Cove‘ui, kuris 2016-ais metais namą pardavė už 27,5 mln. JAV dolerių (24,4 mln. eurų).

„Tai mums visada buvo lyg rojus. Vieta, kurioje Bruce‘as galėjo jaustis laisvai, laidyti aitvarus, statyti smėlio pilis ar plaukioti baseine visą dieną. Tai saugi, rami ir daug laimės atnešusi vieta“, – Bruce‘as ir Emma sakė „Mansion Global“ portalui.

Kaip atrodo parduodama rezidencija galite apžiūrėti 15min galerijoje:

Iki šiol Niujorke su žmona ir dukrelėmis Mabel (6 m.) ir Evelyn (4 m.) gyvenęs aktorius nusprendė persikelti į šiltesnę ir saulėtesnę Vakarų pakrantę – Los Andželą. Čia pora ką tik už 9,8 mln. JAV dolerių (8,7 mln. eurų) įsigijo naujutėlaitę vilą Brentvude.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius