-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cristiano Ronaldo dvyniams – metai: pirmą gimtadienį atšventė be tėčio

Antradienį geriausio pasaulio futbolininko Cristiano Ronaldo dvyniai Eva ir Mateo atšventė pirmąjį gimtadienį. Deja, pirmoje vaikų šventėje tėtis dalyvauti negalėjo, mat buvo išvykęs su Portugalijos futbolo rinktine.
Cristiano Ronaldo ir jo dvynių Evos ir Mateo gimtadienis
Cristiano Ronaldo ir jo dvynių Evos ir Mateo gimtadienis / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Cristiano Ronaldo širdies draugė Georgina Rodriguez socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo vaikų šventės akimirkomis, o pats futbolininkas įsikėlė seniau darytą nuotrauką, kurioje jis įsiamžinęs baseine su mylimąja ir visomis atžalomis.

„Mano mažyliai Eva ir Mateo šiandien švenčia savo pirmąjį gimtadienį! Sveikinimai, mano brangūs vaikai!“ – portugališkai prie mielos šeimyninės nuotraukos parašė jis.

„Sveikinimai mūsų meilėms Evai ir Mateo su jų pirmais metais pasaulyje. Esame patys laimingiausi tėvai pasaulyje. Jūs esate mūsų dienų tobulybės. Palaiminimas. Šiandien labai trūko tėvelio, kuris yra su Portugalijos rinktine ir ruošiasi Pasaulio čempionatui. Mylime tave, tėti“, – rašė Georgina Rodriguez ir dar pridūrė: „Noriu padėkoti savo šeimai ir draugams, kad palaikė mums draugiją tokią mums svarbią dieną.“

15min primena, kad dvynius Evą ir Mateo futbolininkui pagimdė pasamdyta surogatinė motina. Kai jie gimė, jau ir Georgina Rodriguez laukėsi – pernai lapkritį pasaulį išvydo jos ir Cristiano dukra Alana Martina. Futbolininkas turi ir dar vieną vaiką – aštuonerių sūnų Cristiano jaunesnįjį, kurį taip pat pagimdė surogatinė motina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius