-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Sia atskleidė serganti nepagydoma liga: „Gyvenimas suknistai sunkus“

Dainininkė Sia savo gerbėjams socialiniame tinkle atskleidė, kad jai diagnozuotas Ehlerso-Danloso sindromas – neurologinė liga, kurios vienas požymių yra lėtinis viso kūno skausmas.
Dainininkė Sia
Dainininkė Sia / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Sia

Hito „Chandellier“ atlikėja, kurios tikrasis vardas Sia Furler, penktadienį tviteryje pasidalijo motyvuojančia žinute, skirta kitiems šį genetinį ir kitus sutrikimus turintiems žmonėms.

„Sveiki. Aš kenčiu lėtinį skausmą dėl neurologinės ligos Ehlerso-Danloso sindromo ir tiems, kurie taip pat kenčia skausmą – fizinį ar emocinį – norėjau pasakyti, kad jus myliu. Nepasiduokite, – tviteryje rašė Sia. – Gyvenimas suknistai sunkus. Skausmas – demoralizuojantis, bet jūs nesate vieni.“

Ehlerso-Danloso sindromui, trikdančiam kolageno sintezę, dėl kurios atsiranda kraujagyslių trapumas, per didelis sąnarių lankstumas, deformuojasi audiniai, išgydyti būdas kol kas nerastas. Šią ligą turinčių žmonių oda yra labai tampri ir itin jautri sužalojimams.

Vida Press nuotr./Dainininkė Sia
Vida Press nuotr./Dainininkė Sia

Apie ją kamuojančias ligas Sia yra pasakojusi ir anksčiau. Dainininkė yra turėjusi psichologinių problemų, mąsčiusi apie savižudybę, jai buvo diagnozuotas valgymo sutrikimas ir priklausomybė. Tačiau tai pirmas kartas, kuomet ji užsimena paie Ehlerso-Danloso sindromą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius