Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Diva tarė žodį: Kobe Bryanto pagerbimo ceremonijoje Beyonce uždraudė ją fotografuoti

Simbolinę dieną – vasario 24 d. – Los Andželo „Staples“ centre buvo surengta iškilminga ir jautri sraigtasparnio avarijoje žuvusių krepšininko Kobe Bryanto ir jo dukros Gigi pagerbimo ceremonija, pavadinimu „Celebration of Life“. Joje dalyvavo ir dainininkė Beyonce, kuri atliko vienas gražiausių savo dainų. Deja, tai įamžinusių nuotraukų nėra. Pasirodo, scenos diva vadinama Beyonce neleido fotografams fotografuoti jos dainuojančios.
Kadras iš Beyonce pasirodymo
Kadras iš Beyonce pasirodymo / Youtube.com

„Page Six“ pranešė, kad minėjimo organizatoriai naujienų agentūrų „Associated Press“ ir „Getty Images“ fotografus perspėjo nė nebandyti fotoaparatų objektyvų taikyti į K.Bryanto ir jo žmonos Vanessos vaikus bei dainuojančią Beyonce.

Kodėl buvo draudžiama fotografuoti velionio krepšininko vaikus, suprantama. Tuo tarpu Beyonce to paties paprašė dėl to, kad būtų išvengta negražių jos nuotraukų paviešinimo, teigė „Page Six“ šaltinis.

Tikriausiai tokiam žingsniui Beyonce įkvėpė po pasirodymo 2013 metų amerikietiškojo futbolo varžybose „Super Bowl“ išplitusi viena nelabai graži dainininkės, nufotografuotos pačiame šokių įkarštyje, nuotrauka. Ji tapo internetinių memų kūrėjų taikiniu, ją iš viešos erdvės siekė pašalinti ir Beyonce dirbantys asmenys.

Toks atlikėjos reikalavimas labai nustebino fotografus ir spaudos atstovus. Šia informacija su „Page Six“ pasidalijęs šaltinis pridūrė, kad panašių draudimų kitoms žvaigždėms pagerbti skirtuose renginiuose niekas iki šiol netaikė.

„Tai įžeidimas Kobe šeimai ir gerbėjams. Beyonce stipriai kontroliuoja savo įvaizdį – įprastai ji leidžia viešinti tik patvirtintas nuotraukas. Taigi, jokiam fotografui Kobe pagerbimo renginyje nebuvo leidžiama ją įamžinti“, – pridūrė šaltinis.

Teigiama, kad kol arenos centre Beyonce dainavo dainas „XO“ (tai viena mėgstamiausių K.Bryanto dainų) ir „Halo“, po salę vaikštinėjo „Staples“ centro darbuotojas, stebėjęs, ar joks fotografas net nėra atsukęs fotoaparato į jos pusę.

Šaltinis pridūrė, kad toks Beyonce elgesys, atvirkščiai, tik pakenkė jos įvaizdžiui. Pateikdama tokius reikalavimus fotografams, dainininkė sudarė įspūdį, kad šio renginio pagrindinis akcentas – ji.

Nepaisant didžiulių pastangų, nuotraukos su Beyonce internete vis tiek išplito, nors tai ir buvo sustabdyti vaizdo įrašų kadrai.

Beyonce pasirodymą galite pamatyti čia:

VIDEO: Beyonce pasirodymas Kobe Bryanto ir jo dukters Gigi pagerbimo ceremonijoje

„Joks kitas atlikėjas, dalyvavęs ceremonijoje, to neprašė“, – toliau pasakojo šaltinis, omenyje turėdamas ne ką mažiau įspūdingesnius pasirodymus surengusias Alicią Keys, pianinu pagrojusią kūrinį „Moonlight Sonata“, bei Christiną Aguilerą, atlikusią giesmę „Ave Maria“.

VIDEO: Christinos Aguileros pasirodymas „Staples“ centre

Krepšininko ir jo dukters atminimo ceremonijoje buvo pagerbtos ir kitos tragiškai tame pačiame įvykyje žuvusios aukos – Alyssa Altobelli, Keri Altobelli, Johnas Altobellis, Payton Chester, Sarah Chester, Christina Mauser ir Ara Zobayan.

Pagerbimo ceremonijos data pasirinkta ne atsitiktinai (02.24). K.Bryantas vilkėjo 24 numeriu pažymėtus marškinėlius, o jo dukra Gigi – 2-u.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius