-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Džiugios naujienos „Saulėlydžio“ gerbėjams: vampyrų dramos tęsinys pasirodys jau netrukus

Džiugios žinios vampyrų dramos „Saulėlydis“ gerbėjams – praėjus 15-ai metų po to, kai buvo išleistas pirmasis romanas „Saulėlydžio“ sagoje, autorė Stephenie Meyer skaitytojus sugrąžins į Forksą, Vašingtoną, su savo nauja knyga „Midnight Sun“ (liet. „Vidurnakčio saulė“), praneša „Good Morning America“.
„Saulėlydis“
„Saulėlydis“ / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Literatūra

Ilgai lauktas S.Meyer „Saulėlydžio“ serijos romanas pasakoja ikonišką Edvardo Kaleno ir Belos Svan meilės istoriją. Tiesa, kitaip nei ankstesnėse knygose, „Midnight sun“ istorija pasakojama iš Edvardo perspektyvos. Taigi, dabar skaitytojai galės sužinoti apie Edvardo praeitį ir jį, kaip vampyrą, lydėjusius išgyvenimus.

„Labai džiaugiuosi, kad pagaliau galiu paskelbti „Midnight Sun“ išleidimo datą – tai rugpjūčio 4 d. Dabar yra beprotiškas laikas ir aš nebuvau tikra, ar jis yra tinkamas išleisti šiai knygai, bet kai kurie iš jūsų jau laukėte taip ilgai... Atrodė, kad nėra teisinga laukti dar ilgiau. Atsiprašau už netinkamą laiką. Tikiuosi, kad ši knyga atitrauks jūsų dėmesį nuo realaus pasaulio aktualijų. Labai džiaugiuosi, kad pagaliau galėsiu ja pasidalyti su jumis“, – „Good Morning America“ kalbėjo Meyer.

„Scanpix“ nuotr./Rašytoja ir prodiuserė Stephenie Meyer
„Scanpix“ nuotr./Rašytoja ir prodiuserė Stephenie Meyer

Pranešime spaudai S.Meyer taip pat teigė, kad ji tikisi, jog knyga suteiks skaitytojams galimybę „kurį laiką gyventi įsivaizduojamame pasaulyje“.

S.Meyer išleisti naują „Saulėlydžio“ serijos knygą planavo jau seniai. Dar 2008-aisiais ji savo tinklalapyje paviešino pirmo istorijos skyriaus juodraštį, kuris buvo pavadintas „Pirmasis žvilgsnis“. Tuo metu autorė rašė, kad toks būtų buvęs pirmasis „Saulėlydžio“ skyrius, jei jame būtų kalbama iš Edvardo perspektyvos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius