-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Džokerio“ žvaigždė J.Phoenixas su mylimąja susilaukė sūnaus: vardu pagerbė žuvusio brolio atminimą

„Oskarą“ pelnęs aktorius Joaquinas Phoenixas (45) ir jo sužadėtinė Rooney Mara (35) susilaukė sūnaus, praneša „DailyMail“. Žinoma pora berniukui išrinko ir vardą – panašu, kad aktoriaus mirusio brolio Riverio garbei.
Rooney Mara ir Joaquinas Phoenixas
Joaquinas Phoenixas ir Rooney Mara / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Žiniomis dėl ką tik gimusio J.Phoenixo ir R.Mara sūnaus pirmasis pasidalijo aktoriui pažįstamas režisierius Viktoras Kossakovsky. Žinomas vyras, kalbėdamas Ciuricho kino festivalyje, netikėtai pranešė naujieną apie berniuko gimimą. Negana to, jis atskleidė ir berniuko vardą – Riveris.

„Beje, jis ką tik susilaukė kūdikio, jo vardas… gražų sūnų pavadino Riveriu, todėl jis dabar negali reklamuoti (filmo)“, – festivalio metu pranešė režisierius.

Vida Press nuotr./Joaquinas Phoenixas ir Rooney Mara
Vida Press nuotr./Joaquinas Phoenixas ir Rooney Mara

Manoma, kad šį vardą pora pasirinko neatsitiktinai, o norėdami pagerbti 1993 m. tragiškai mirusį aktoriaus J.Phoenixo brolį Riverį. Jaunam vaikinui tuo metu buvo vos 23-eri metai.

Keliuose filmuose pasirodęs vaikinas perdozavo Kalifornijoje esančiame „The Viper Room“ naktiniame klube. Tą pačią naktį su broliu buvęs J.Phoenixas tuo metu buvo tik 19-os metų.

Visgi nei J.Phoenixas, nei jo sužadėtinė R.Mara anksčiau nebuvo patvirtinę nėštumo. Pora džiugias naujienas slėpė iki pat šios dienos, kol naujienos sekmadienį pasiekė ir artimus poros bičiulius.

15min primena, kad žiniomis dėl netrukus aplankysiančių gandrų J.Phoenixas ir R.Mara pasidalijo gegužės mėnesį. Šias kalbas patvirtino ir „Page Six“ šaltinis, patikinęs, kad Holivudo pora laukiasi pirmagimio.

Itin uždara aktorių pora karantino metu laiką leido savo namuose Los Andžele. Šaltinis skelbė, kad Rooney Mara, viešumoje buvo pastebėta vilkinti laisvai krentančius drabužius, dėl ko buvo manoma, jog ji šeštą mėnesį nėščia.

Pora susipažino Spike’o Jonze’o filmo „Ji“ aikštelėje, tačiau susitikinėti iškart nepradėjo. Romantiški jausmai tarp jųdviejų įsiplieskė pradėjus drauge dirbti kuriant filmą „Mary Magdalene“. 2018-aisiais pasirodžiusiame filme Joaquinas Phoenixas vaidino Jėzų, o jo mylimoji – Mariją Magdalietę.

Interviu „Vanity Fair“ aktorius atskleidė iš pradžių manęs, kad Rooney Mara jo „nekentė“. Galiausiai paaiškėjo, jog aktorei į akį jis vis dėlto krito, tačiau ji niekaip nedrįso to parodyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius