-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grandiozinės Kardashianų Kalėdos: saulėtoje Kalifornijoje sukūrė baltą žiemos pasaką už 500 tūkst.

Kardashianų šeima visada garsėjo ypač popmastiškais vakarėliais – kiekviena proga jų namuose paminima ypač iškilmingai. Galbūt dėl to daugelis jų draugų ir garsenybių Kūčių vakarą pasirinko atšvęsti ne namuose su savo šeima, o kasmetiniame Kardashianų Kalėdų vakarėlyje, kuris šiemet pranoko visų lūkesčius.
Kardashianų Kalėdų vakarėlyje linksminosi ir Jennifer Lopez
Kardashianų Kalėdų vakarėlyje linksminosi ir Jennifer Lopez / „Instagram“ nuotr.

Šio vakaro šeimininkė ir organizatorė buvo Kardashianų klano matriarchė Kris Jenner, o šventė surengta jos dukters Kim Kardashian ir žento Kanye Westo namuose. Na o šie vienam vakarui virto tikra žiemos pasaka!

Į saulėtą Kaliforniją net buvo atgabenta sniego, supiltas kalniukas, nuo kurio vaikai galėjo čiuožinėti, o kur dar tūkstančiai lempučių ir kitokių dekoracijų!

„Instagram“ nuotr./Kourtney Kardashian su sūnumi Reignu ir Grinču
„Instagram“ nuotr./Kourtney Kardashian su sūnumi Reignu ir Grinču

Į tokį vakarėlį Kūčių vakarą sugužėjo visa Kardashianų ir Jennerių šeimynėlė su savo atžalomis ir dar apie 200 šeimos bičiulių, tarp kurių buvo ir nemažai garsenybių.

Štai dainininkas Johnas Legendas ne tik pats linksminosi, bet ir padainavo keletą dainų ant scenos, į vakarėlio sūkurį įsitraukė ir jo žmona Chrissy Teigen su vaikais. Kūčias su Kardashianais sutiko ir Jennifer Lopez su mylimuoju Alexu Rodriguezu, ir Paris Hilton. Ji anksčiau buvo geriausia Kim Kardashian draugė, tačiau vėliau jos buvo stipriai susipykusios ir ilgą laiką visai nebendravo. Bet toji nesantaika jau praeityje ir Kim su Paris vėl yra geros draugės – net Kalėdas švenčia kartu.

Ypač tą vakarą spindėjo naujosios šeimos mamytės – Kylie Jenner ir Khloe Kardashian, kurios abi šiemet susilaukė pirmagimių. Abi sesės specialiai šiai šventei pasisiūdino vienodus drabužius sau ir savo dukrelėms.

„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner su dukra Stormi
„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner su dukra Stormi
„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian su dukra True ir mama Kris Jenner
„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian su dukra True ir mama Kris Jenner

Skaičiuojama, kad šis Kūčių vakarėlis turėjo kainuoti apie 500 tūkst. JAV dolerių.

„Vakarėlis privalo versti iš kojų, nes jis duoda toną visai jų imperijai – tai sukuria fantazijų pasaulį ir verčia žmones įsijungti jų šou, taigi tie 500 tūkst. jiems yra niekas. Didžiulis spektaklis taip pat padeda parduoti Kylie makiažo produktus, Kim kvepalus ir Khloe džinsus. Viskas čia dėl įvaizdžio“, – komentavo vienas šaltinis iš šeimos aplinkos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius