-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupė BTS nuo karo tarnybos neišsisuks: teks prisijungti prie Pietų Korėjos armijos

Augant įtampai tarp Pietų ir Šiaurės Korėjos, popmuzikos atlikėjų grupė BTS turės atlikti 18 mėnesių truksiančią karinę tarnybą.
Vaikinų grupė BTS
Vaikinų grupė BTS / Vida Press nuotr.

Pietų Korėjos ambasadoriaus Didžiojoje Britanijoje Gunno Kimo teigimu, didžiausia pasaulyje vaikinų grupė nebus atleista nuo karinės tarnybos – visi septyni BTS nariai turės tarnauti Pietų Korėjos armijoje, rašo dailymail.co.uk.

Diplomato nuomone, vaikinų grupė turi vykdyti „įsipareigojimus“ savo šaliai, augant įtampai tarp Pietų Korėjos ir jos kaimynės Šiaurės Korėjos, kuri neseniai pareiškė, kad sėkmingai išbandė branduolinę Hwasong-17 raketą.

Pietų Korėja didina kovos pajėgas, o tai apima privalomą šaukimą į karo tarnybą visiems vyrams nuo 18 iki 28 metų amžiaus, mažiausiai 18 mėnesių laikotarpiui, kad jie prisijungtų prie 555 tūkst. aktyviųjų pajėgų ir 3,1 mln. rezervų karių.

„Labai tikimasi, kad jauni korėjiečiai tarnaus šaliai, o būtent grupės BTS nariai yra pavyzdys daugeliui jaunų korėjiečių“ , – teigia Pietų Korėjos ambasadorius.

Jis pridūrė: „Dauguma mūsų žmonių tikisi, kad BTS nariai vykdys savo, kaip Korėjos piliečių, pareigas. Pagaliau manau, kad taip ir atsitiks.“

Milijonus įrašų pardavę dainininkai kartą jau yra gavę karo prievolės atidėjimą, atsižvelgiant į jų pasaulinį statusą. Pietų Korėjos nacionalinė asamblėja priėmė vadinamąjį BTS įstatymą, leidžiantį grupės nariams sustabdyti karinę tarnybą, kol jiems sukaks 30 metų.

Vida Press nuotr./Grupė BTS
Vida Press nuotr./Grupė BTS

Tačiau vyriausiam grupės BTS vaikinui Kim Seok-Jin jau netrukus sukaks 30 metų, todėl spėjama, kad atlikėjas greitu metu mikrofoną ir šokio judesius iškeis į ginklą bei karo lauką.

Laikui bėgant prie jo prisijungs ir kiti grupės nariai – Suga, kuriam šiuo metu 29 metai, J-Hope (28), RM (27), Park Jimin (26), V (26) ir Jeon Jungkook (24).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius