-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Heidi Klum nepaliauja stebinti: į Helovino šventę – su Fionos kostiumu, įsikibus į parankę Šrekui

Helovinas Holivude nebeįsivaizduojamas be kasmetinio Heidi Klum (45 m.) vakarėlio – į šią persirengėlių šventę supermodelis žiūri labai rimtai. Nieko nuostabaus, kad kasmet visi su nekantrumu laukia, kokį kostiumą ji pademonstruos šį kartą – Heidi visada stebina išskirtiniu originalumu, ir jai nėra nieko neįmanomo.
Heidi Klum ir Tomas Kaulitzas
Heidi Klum ir Tomas Kaulitzas / „Scanpix“/AP nuotr.

Šių metų šventei H.Klum pasirinko Fionos kostiumą, o vakarėlį drauge su ja atvykęs vaikinas, muzikantas Tomas Kaulitzas virto... Šreku. Pora nustebino ne vieną – išskirtinis jų įvaizdis atkreipė visų šventės dalyvių dėmesį. Kartu jie atsistūmė ir vaikišką vežimą.

„Scanpix“/AP nuotr./Heidi Klum, Tomas Kaulitzas
„Scanpix“/AP nuotr./Heidi Klum, Tomas Kaulitzas

15min primena, kad pernai Heidi Klum virto vilkolake iš legendinio Michaelo Jacksono vaizdo klipo „Thriller“. Pačios Klum po šia kauke buvo neįmanoma pažinti – nebent iš eisenos.

Heidi Klum Helovinui kruopščiai ruošiasi jau beveik 20 metų, ir kasmet kartelę kostiumams kelia vis aukščiau. Ji jau yra buvusi ragana, vampyre, kate, varna, indų mitologijos deive Kali, auksine ateive, drugeliu, robote, beždžione, senute, Kleopatra, seksualiąja animacine heroje Jessica Rabbit ir net uždraustuoju vaisiumi ar žmogumi be odos.

2016 metais manekenės kostiumo įdėjai įgyvendinti prireikė net penkių merginų, kurios tapo Heidi Klum klonėmis – visas identiškai atrodantis šešetas visur vaikščiojo kartu.

Kadangi Heidi Klum kostiumai dažniausiai būna labai sudėtingi, jai kasmet gelbėja keliolikos žmonių komanda – profesionalūs kostiumų dailininkai ir grimeriai, dirbantys kino filmuose. O norint įsikūnyti į sugalvotą personažą, neretai prireikia visos dienos – tiek užtrunka visas pasiruošimas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Holivudas švenčia Heloviną: garsenybės rengėsi ne vien personažais, bet ir kitomis žvaigždėmis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius