-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

H.Baldwin akcentas sukėlė skandalą: garsaus aktoriaus žmona apkaltinta apsimetinėjimu

Kaip kartą pastebėjo vienas internautas, „Kasdien tviteryje atsiranda vis kitas pagrindinis herojus. Mano tikslas niekada tokiu netapti“. Gal tokį tikslą turėjo ir Hilaria Baldwin (36 m.), tik jo išsaugoti nepavyko. Šįkart visų socialiniais tinklais besinaudojančių dėmesys nukrypo į jogos instruktorę, paskutinėmis 2020 m. gruodžio dienomis įsivėlusią į skandalą. Jos vardas tviteryje tarp populiariausių temų atsidūrė ne dėl kokio nors su jos mokomu sportu susijusio įrašo. Susidomėta moters biografija ir tariamomis ispaniškomis šaknimis, internautams pareiškus, kad H.Baldwin dešimtmečius kalbėjo su dirbtiniu akcentu.
Alecas ir Hilaria Baldwinai
Alecas ir Hilaria Baldwinai / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Alecas Baldwinas

O viskas prasidėjo nuo išsamių įrašų tviteryje, rašo „Glamour“. Gruodžio 21 d. šio socialinio tinklo naudotojas, pasivadinęs „lenibriscoe“, paviešino tokį teiginį: „Žavi tas Hilarios Baldwin dešimtmečius trukęs atsidavimas apsimetinėti ispane.“

Kituose įrašuose asmuo pateikia taip vadinamus įrodymus – dokumentus, nuorodas į straipsnius ir vaizdo medžiagą, kurioje H.Baldwin, aktoriaus Aleco Baldwino (62 m.) sutuoktinė, kalba ir su ispanišku akcentu, ir be jo. Be to, teigiama, kad tikrasis žinomos moters vardas – Hillary Hayward-Thomas. Toks jis neva nurodytas jos gimimo liudijime.

Savotišką tyrimą pradėjęs internautas taip pat pridėjo žmonių, neva pažinojusių, ar augusių su H.Baldwin, pareiškimus dėl netikro jos ispaniško akcento.

Tačiau pati aktoriaus A.Baldwino žmona vienoje tinklalaidėje pasakojo, jog į Jungtines Valstijas gyventi atsikraustė sulaukusi 19-kos. Moteris čia atvyko mokytis Niujorko universitete. CNN taip pat rašo, kad H.Baldwin yra emigrantė. Anot portalo, jai atstovaujančios agentūros aprašyme apie moterį teigiama, kad ji gimė Maljorkoje, Ispanijoje.

Tačiau tam prieštarauja kita informacija. „Page Six“ teigimu, jogos instruktorės motina dr. Kathryn Hayward mokėsi medicinos mokykloje Bostone, po to atliko praktiką Masačiusetso bendrojoje ligoninėje, dėstė mediciną Harvarde, o jos tėvas į Ispaniją praleisti pensijos sugrįžo tik 2011-aisiais. Tuo metu H.Baldwin buvo 27-eri.

Kitas kelias dienas informacijos apie H.Baldwin paieška tapo savotišku iššūkiu. Kaip rašo „Glamour“, labiausiai norėta ne sužinoti apie moters šaknis (žinoma, tai buvo viena šio „iššūkio“ dalių), bet prigauti aktoriaus žmoną meluojančią. Apie šią internautų medžioklę parašius didiesiems užsienio naujienų portalams, tai tapo svarbiausiu savaitės įvykiu. Taip pat nekantriai buvo laukiama, ką šiuo klausimu pasakys ir pati istorijos herojė.

O laukti reikėjo tikrai neilgai. Gruodžio 27 d. net trys Baldwinų šeimos nariai instagrame pasidalijo savo versijomis. Pirmoji buvo H.Baldwin. Vos kelių minučių trukmės vaizdo įraše moteris patvirtino, kad iš tiesų gimė Bostone, bet augo tiek Jungtinėse Valstijose, tiek Ispanijoje. Ji sakė, kad didžioji dalis jos šeimos gyvena Ispanijoje, o akcentą moteris turi, nes vaikystėje kalbėjo tiek angliškai, tiek ispaniškai.

„Kai dirbu, stengiuosi aiškiau tarti, bet susijaudinus ar susinervinus imu maišytis“, – apie internautų pastebėta akcento atsiradimą ir dingimą sakė ji.

„Kiekviena kalba stengiuosi kalbėti aiškiai, bet kartais susiveliu ir aš tikrai nevaidinu. Noriu, kad tai taptų visiems aišku“, – tęsė moteris.

H.Baldwin įkėlė dar vieną vaizdo įrašą. Jame ji tikino, kad didžiąją savo gyvenimo dalį praleido Ispanijoje.

„Dažnai keičiau gyvenamąją vietą, bet čia apsigyvenau, kai buvau 19-kos, kad galėčiau mokytis universitete“, – apie įsikūrimą JAV pasakojo ji.

Nemažai tviterio naudotojus sudominusių temų apie H.Baldwin gyvenimą ir praeitį palietė ir jos vyras A.Baldwinas savo paskyroje paviešintame vaizdo įraše. Jame jis kalbėjo apie socialinių tinklų naudą ir net Jeffrey Epsteiną.

„Apie mano mylimus žmones, kurie man rūpi, buvo pasakyta juokingų dalykų“, – sakė aktorius, omenyje turėdamas ir tuos internautų įrašus tviteryje, kuriuose buvo cituojama pati H.Baldwin.

Netylėjo ir Ireland Basinger Baldwin, A.Baldwino ir jo buvusios žmonos Kim Basinger dukra. 25-erių modelis paprašė visų „liautis siuntus“ jai „tas kvailas žinutes“ apie jos pamotę. „Beviltiška, kad kažkas nori pažaisti detektyvu ir pasikapstyti nepažįstamo žmogaus, apie kurį nieko nežino, gyvenime.

Ko mums mažiausiai reikia, tai pradėti nesąmones ir kalbas apie tai, kas paprasčiausiai yra kvaila“, – sakė ji, omenyje turėdama visiems, taip pat jai pačiai, nelengvus metus.

Mergina pridūrė, kad net tuose įrašuose, kuriuose minimi H.Baldwin bendraklasiai, vaikystės draugai, ji yra prisimenama kaip „labai gera“, nes tokia ji yra iš tikrųjų. „Ji geras žmogus“, – sakė I.Basinger Baldwin.

Šiuo metu detektyvinis tyrimas tviteryje apie H.Baldwin yra šiek tiek pririmęs, bet neabejojama, kad vos po kelių dienų jo naudotojai ras naują pagrindinį herojų, kurio gyvenimu ims domėtis. Ir kurį, kas šiais laikais labai populiaru, bandys, kaip sakoma, cancelinti (vert. cancel – atšaukti, šiuo atveju – padaryti nebepopuliariu, nebeaktualiu).

TAIP PAT SKAITYKITE: Kalėdinis Jennifer Aniston eglės papuošimas sukėlė internautų pasipiktinimą: išvadinta „kvaila“

Po teiginio, kad nesiskiepys nuo COVID-19 – kritika Dua Lipos mylimajam Anwarui Hadidui

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius