-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į kino ekranus sugrįš „Jackass“ nutrūktgalviai: kuriama ketvirta franšizės dalis

Į kino ekranus vėl sugrįš filmas, kurio herojai vienas kitam krės beprotiškus pokštus ir atliks triukus. Kino kompanija „Paramount“ pranešė kursianti filmą, paremtą itin sėkminga MTV trilogija „Jackass“, rašo „Deadline“.
„Jackass“ komanda
„Jackass“ komanda / „Scanpix“/„Mavrixonline.com“ nuotr.
Temos: 1 Holivudas

Naujo filmo premjeros dar reikės šiek tiek palaukti. Planuojama, kad jis bus pristatytas 2021-ųjų kovo 5 d. Tiesa, daugiau detalių apie juostą, taip pat į vaidmenis pretenduojančių aktorių pavardės bei oficialus juostos pavadinimas, neatskleidžiama.

Johnny Knoxville’o, Spike’o Jonze’o ir Jeffo Tremaine’o sukurtas serialas MTV kanale transliuoti pradėtas 2000-aisiais. Sulaukus didžiulės sėkmės, jį nuspręsta perkelti į kino teatrus. Visus tris – „Jackass: The Movie“ (2002), „Jackass Number Two“ (2006) ir „Jackass 3D“ (2010) – filmus režisavo J.Tremaine’as.

Pasak „Deadline“, visa „Jackass“ franšizė bei ja paremtas filmas „Jackass Presents: Bad Grandpa“ uždirbo 335 mln. dolerių (maždaug 302 mln. eurų).

Nežinoma, ar filme pasirodys bent vienas originaliose jo dalyse vaidinęs nutrūktgalvis. Jei vis dėlto komanda nuspręs susiburti ketvirtą kartą, tai bus pirmas visų aktorių susitikimas po veterano drąsuolio Ryano Dunno tragiškos žūties 2011-aisiais. Vyras žuvo automobilio avarijoje. R.Dunnui, žinomam dėl beprotiškų parkour stiliaus triukų, buvo tik 34-eri.

„Scanpix“/„Mavrixonline.com“ nuotr./„Jackass“ aktorius Ryannas Dunnas
„Scanpix“/„Mavrixonline.com“ nuotr./„Jackass“ aktorius Ryannas Dunnas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius