-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Instagrame su žinute apie Afganistaną debiutavusi A.Jolie sumušė J.Aniston rekordą

Holivudo žvaigždė Angelina Jolie (46) anksčiau vengė socialinių tinklų ir paskyrų juose neturėjo, bet dabar aktorė nusprendė prisijungti prie instagramo su žinute apie Talibano užvaldytą Afganistaną – moteris paviešino čia gyvenančios paauglės jautrų laišką. Tokiu būdu ji netikėtai sumušė ir senos savo varžovės, aktorės Jennifer Aniston (52) rekordą.
Angelina Jolie, Jennifer Aniston
Angelina Jolie, Jennifer Aniston / Vida Press, Scanpix nuotr.

Angelinos Jolie debiutas instagrame įvyko penktadienį. Tačiau jos gerbėjai čia raginami nesitikėti asmenukių, ruošiamų patiekalų receptų ir kitų kasdienybės smulkmenų. Garsi aktorė socialiniu tinklu ėmė naudotis norėdama kalbėti svarbiomis temomis, kalbėti vardu tų žmonių, kurie šiuo metu išgyvena neramumus.

Tokiu būdu debiutavusi socialiniame tinkle, moteris pritraukė 2,1 mln. sekėjų vos per 3 valandas. O po paros jų turėjo jau daugiau nei 4 mln.

Tai reiškia, kad A.Jolie triuškinamai sumušė ankstesnį aktorės Jennifer Aniston rekordą – pastaroji 2019-aisiais instagrame per 5 valandas ir 16 minučių surinko tik 1 mln. sekėjų.

Pirmoji J.Aniston nuotrauka instagrame 2019-aisiais buvo asmenukė, kurioje ji įsiamžino su kitais legendinio serialo „Draugai“ aktoriais. „Dabar mes esame ir instagramo draugai. Sveikas, instagrame“, – tada rašė aktorė.

O A.Jolie pirmajam instagramo įrašui prieš kelias dienas pasirinko visai kitokio pobūdžio žinutę. Holivudo žvaigždė pasidalino širdį draskančia nuotrauka – paviešino jautrų išsigandusios paauglės iš Afganistano, kurio valdžią neseniai perėmė Talibanas, laišką.

TAIP PAT SKAITYKITE: Iš Afganistano bėga ir ryškiausios šalies muzikos žvaigždės

„Tai laiškas, kurį gavau iš Afganistane esančios paauglės. Šiuo metu Afganistano žmonės praranda galimybę komunikuoti socialinėje medijoje ir laisvai reikšti savo mintis. Todėl aš į instagramą atėjau norėdama pasidalyti jų istorijomis ir kalbėti balsu tų žmonių, kurie kovoja už savo teises visame pasaulyje“, – rašė Angelina.

15min primena, kad tiek A.Jolie, tiek J.Aniston buvo ištekėjusios už aktoriaus Brado Pitto ir abi mylėjo jį tuo pačiu metu, todėl ne kartą buvo vadinamos varžovėmis.

Jennifer garsaus aktoriaus žmona buvo 2000-2005 m., būtent 2005-aisiais Bradas užmezgė romantišką ryšį su Angelina.

Pastaroji už B.Pitto ištekėjo 2014-aisiais, tačiau po dvejų metų pora pasuko skirtingais keliais, o buvusių mylimųjų santuoka oficialiai nutraukta 2019-aisiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius