-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Internautai leipsta iš juoko: vaškinė Arianos Grande figūra nustebino ir popžvaigždę

Vaškinę popžvaigždės Arianos Grande figūrą pristatęs „Madame Tussaud's“ muziejus tapo interneto sensacija. Naujasis kūrinys internautams nė kiek neprimena originalo, ir pati Ariana Grande liko gerokai nustebinta rezultato.
Ariana Grande ir vaškinė figūra „Madame Tussaud's“ muziejuje
Ariana Grande ir vaškinė figūra „Madame Tussaud's“ muziejuje / „Scanpix“ nuotr.

Pasaulis jau anksčiau matė labai nenusisekusius „Madame Tussaud's“ muziejaus kūrinius. Niekas dar nepamiršo „Sostų karų“ serialo pagrindinės herojės Daenerys Targaryen vaškinės figūros, kuri nė iš tolo nepriminė Drakonų motinos. Internetas tą patį teismą surengė ir Lady Gagos vaškinei figūrai. Palyginus su ankstesniais kūriniais, Arianos Grande vaškinė figūra nėra tokia bloga.

Tiesa, visa apranga, papuošalai, tatuiruotės ir klasikinė aukšta dainininkės kasa buvo puikiai atkartota. Tai įvaizdis, kurį dažnai matome koncertų metu. Vienintelis ryškus minusas, kuris papiktino dainininkės gerbėjus – jos veidas. Gal bruožai ir panašūs, bet ryškūs antakiai, per didelė nosis viską gadina.

„Scanpix“ nuotr./Ariana Grande vaškinė figūra
„Scanpix“ nuotr./Ariana Grande vaškinė figūra

Be to, tai nėra vienintelė akivaizdi klaida, kurią pamatė internautai. Net žymios dainos pavadinimas „Thank U, Next“ neteisingai parašytas. Šalia vaškinės figūros galima perskaityti „Thank You, Next“.

Gerbėjai socialiniame tinkle „Twitter“ taip pat pasidalino keliais komentarais apie naują vaškinę figūrą. Dauguma atkreipė dėmesį į per didelę nosį. Vieni savęs klausė, kaip to negalima atkartoti iš nuotraukų, kiti nesupranta, kaip galima padaryti tokią apmaudžią klaidą.

„Scanpix“ nuotr./Ariana Grande paramos koncerto „One Love Manchester“ metu
„Scanpix“ nuotr./Ariana Grande paramos koncerto „One Love Manchester“ metu

Pati dainininkė nedaugžodžiavo, po „Madame Tussaud's“ „Instagram“ įrašu parašė vos keturis žodžius – „Aš tiesiog noriu pasikalbėti“. Gerbėjams tai buvo signalas į nepasitenkinimą nauju kūriniu.

Nepaisant nusivylimo, vaškinė figūra nėra tokia bloga. Kūrinį gyvai galima pamatyti „Madam Tussaud's“ muziejuje Londone.

TAIP PAT SKAITYKITE: Sujudimas dėl Beyonce vaškinių figūrų: ar jų kūrėjai kada nors matė, kaip ji atrodo?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius