-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kas žinoma apie artėjančias Sasekso hercogų dukters Lilibet krikštynas?

Princo Harry (36) ir Meghan Markle (40) pirmagimis Archie (2) pakrikštytas praėjus dviem mėnesiams nuo gimimo. Mažoji Lilibet, antroji karališkosios poros atžala, pasaulį išvydo prieš tris mėnesius. Nors šventės data dar nepaskelbta, yra ženklų, kad ji jau nebe už kalnų.
Sasekso hercogai Meghan ir Harry, Archie krikštynų akimirkos
Sasekso hercogai Meghan ir Harry, Archie krikštynų akimirkos / Vida Press nuotr. / 15min montažas

2021 m. birželio 4 d. Meghan Markle ir princui Harry gimė dukra Lilibet Diana Mountbatten-Windsor. Pora taip pat augina sūnų Archie Harrisoną, kuris gimė 2019 m. gegužės 6 d. Dabar jis – ne tik septintas eilėje į sostą, bet ir vyriausias brolis.

Nors prieš keletą mėnesių padidėjusi karališkoji šeima Jungtinėje Karalystėje nebegyvena, Meghan Markle ir Harry nusprendus kurti gyvenimą ne tarp rūmų sienų, o Kalifornijoje, kaip rašo Express.co.uk, jau netrukus jie ketina aplankyti ten likusius artimuosius.

Tikėtina, kad prie to paties pora surengs ir Lilibet krikštynas, kad jose galėtų dalyvauti ir princo Harry šeima.

Pasak pranešimų užsienio spaudoje, Sasekso hercogai taip pat pateikė prašymą aplankyti karalienę Elizabeth II ir supažindinti ją su Lili, kuri, beje, pavadinta pagal monarchės pravardę. Artimieji būsimą karalienę vadino Lilibet.

Meghan ir Harry santykiai su Jungtinėje Karalystėje likusiais karališkosios šeimos nariai nėra patys geriausi nuo tada, kai jie atsisakė aukšto rango karališkųjų titulų. Tiesa, su močiute princas Harry palaiko tokius pat artimus ryšius.

Taigi, kas žinoma apie Lilibet krikštynas?

Kaip rašė „The Sun“, Lilibet tėvai paprašė, kad mažosios krikštynos vyktų Vindzoro pilyje, oficialioje Elizabeth II rezidencijoje. Ši vieta karališkajai porai turi ypatingą reikšmę.

Pilies teritorijoje esančioje St. George’o koplyčioje jiedu vienas kitam prisiekė amžiną meilę. Pilyje 2019 m. labiau privačioje nei tradicinėje ceremonijoje jie pakrikštyjo ir pirmagimį Archie.

„Harry keliems žmonėms pasakė, kad Lili pakrikštyti norėtų Vindzore, kur pakrikštytas buvo ir jos brolis. Jie su malonumu palauktų tinkamų sąlygų tai padaryti“, – „Daily Mail“ atskleidė šaltinis.

Šventės data dar nenustatyta ir tikriausiai priklausys nuo kelionių pandemijos metu rekomendacijų.

Tikėtina, kad kaip ir pirmagimio Archie, dukters Lilibet krikštynų šventė bus privati, bet jei jiems bus leista ceremoniją surengti Vindzoro pilyje, tradicijų išvengti nepavyks. Viena tokių – oficialios krikštynų nuotraukos, kurių Sasekso hercogų gerbėjai itin laukia, mat Meghan ir princas Harry kol kas nepaviešino nei vienos dukters fotografijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius