-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kembridžo hercogienės Catherine sesuo Pippa Middleton laukiasi pirmagimio

Jaunesnioji Kembridžo hercogienės Catherine sesuo Pippa Middleton (34 m.) gyvena džiugiu laukimu – pranešama, kad ji su milijonieriumi Jamesu Matthewsu (42 m.) laukiasi jųdviejų pirmagimio.
Pippa Middleton, Jamesas Matthewsas ir Kembridžo hercogienė Catherine
Pippa Middleton, Jamesas Matthewsas ir Kembridžo hercogienė Catherine / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša portalas „Daily Mail“, Pippa apie tai artimiesiems pasakė praėjusią savaitę, kai jau buvo praėję 12 nėštumo savaičių. Visa šeima su dideliu džiaugsmu laukia naujagimio.

Pippos kūdikis bus pirmas Kembridžo hercogienės Catherine sūnėnas arba dukterėčia – ji vienintelė iš trijų Middletonų vaikų jau pati turi savų atžalų.

Džiugios žinios šeimoje buvo labai laukiamos, ypač po to, kai prieš mėnesį britų aukštuomenę sudrebino sekso skandalas – Pippos Middleton uošvis Davidas Matthewsas buvo apkaltintas nepilnametės išprievartavimu. Netrukus multimijonierių pasivijo ir kitos praeities nuodėmės – dar viena moteris išdrįso prabilti apie patirtą turtuolio prievartą.

15min primena, kad Pippos Middleton ir Jameso Matthewso vestuvės, savo prabanga ir visuomenės susidomėjimu prilygusios karališkoms, įvyko pernai gegužės 20-ąją XII amžių menančioje Šv. Morkaus bažnyčioje Berkšyre.

Jų vestuvėse dalyvavo nuotakos sesuo Kembridžo hercogienė Catherine su vyru princu Williamu, jo brolis princas Harry su drauge, amerikiečių aktore Meghan Markle (siekiant išvengti per daug dėmesio, ji bažnyčioje nepasirodė, bet prisijungė prie vestuvių vakarinėje dalyje), princesė Eugenie su draugu, teniso superžvaigždė Roger Federeris su žmona Mirka ir dar keli šimtai svečių.

Vida Press nuotr./Pippa Middleton ir Jamesas Matthewsas
Vida Press nuotr./Pippa Middleton ir Jamesas Matthewsas

Šventėje taip pat dalyvavo ir mažiausieji britų karališkosios šeimos nariai, kuriems buvo patikėti svarbūs vaidmenys: princas George'as buvo žiedų berniukas, o princesė Charlotte – pamergė.

Po vestuvių jaunavedžiai patraukė kopinėti medaus į tolimąją Prancūzijos Polineziją – jiedu išsirinko Tetiaroa salą, kuri anksčiau priklausė Holivudo legendai Marlonui Brando. Vėliau jų medaus mėnuo persikėlė į Australiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius