-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady Gaga prisiminė 19-kos patirtą išprievartavimą, atskleidė po jo tapusi nėščia

Tik Oprah Winfrey sugeba priversti žmones atsiverti. Šį kartą su ja bendravo Lady Gaga ir pasidalijo naujomis detalėmis apie 19-kos patirtą išprievartavimą. Filmuodamasi žinomos laidų vedėjos ir princo Harry bendram projektui „The Me You Can’t See“ apie psichologinę sveikatą, dainininkė sakė, kad po išprievartavimo, apie kurį pirmą kartą užsiminė dar 2014-aisiais, ji tapo nėščia.
Lady Gaga
Lady Gaga / Vida Press nuotr.

„Man buvo 19-ka, jau dirbau (muzikos – red. past.) industrijoje, kai prodiuseris man pasakė „Nusirenk“. Nesutikau. Išėjau, bet jie man pasakė, kad sunaikins visą mano muziką. Jie nesiliovė. Nesiliovė klausti, o aš tiesiog sustingau – nieko neprisimenu“, – pasakojo Lady Gaga, pridūrusi, kad po to ją išprievartavęs muzikos prodiuseris nuvežė ir paliko jauną atlikėją ant gatvės kampo.

Prodiuserio vardo Lady Gaga atskleisti nepanoro, šį sprendimą grįsdama tuo, kad daugiau niekada gyvenime nenori pamatyti jo veido.

Pirmą kartą apie šį užpuolimą ji užsiminė dar 2014-aisiais Howardo Sterno radijo laidoje. Moteris sakė, kad ilgą laiką apie tai niekam nepasakojo, nes nežinojo, kaip šį įvykį priimti. „Nesupratau, kaip savęs dėl to nekaltinti. Tai visiškai mane pakeitė. Pakeitė mano kūną, mano mintis“, – po metų sakė dainininkė.

Po išprievartavimo Lady Gagai atsirado potrauminis streso sindromas. 2016 m. skandalingai pagarsėjęs britų televizijos laidų vedėjas Piersas Morganas dainininkės būklę pavadino „tuščiagarbiška nesąmone“ ir abejojo jos istorija, remdamasis pačios Lady Gagos teiginiu, kad apie seksualinį išnaudojimą ji niekam nepranešė. Tais pačiais metais „Oskarų“ apdovanojimų scenoje ji surengė pasirodymą, kuriame dalyvavo ir seksualinės prievartos aukos.

Pernai tai pačiai Oprah Winfrey Lady Gaga sakė, kad ilgus metus nežinojus, kaip su žymę jos gyvenime palikusiu įvykiu susitvarkyti, vieną dieną jos kūną užvaldė itin stiprus skausmas – panašus į tokį, su kokiu ji susidūrė po išprievartavimo.

„The Me You Can’t See“ dainininkė dar kartą apibūdino pavėluotą organizmo reakciją į traumuojantį įvykį. Lady Gaga sakė išgyvenusi „visišką psichologinį lūžį“.

„Iš pradžių pajutau skausmą, tada tapau bejausme, o po to kelias savaites sirgau. Supratau, kad tai buvo tas pats skausmas, kokį patyriau mane išprievartavusiam žmogui palikus mane nėščią ant gatvės kampo šalia mano tėvų namų, vemiančią ir sergančią. Kadangi manimi naudojosi, studijoje užrakinta praleidau mėnesius“, – Oprah Winfrey pasakojo Lady Gaga.

Praėjus maždaug dviem metams po patirtos prievartos, dainininkė išleido debiutinį albumą „The Fame“ ir tapo pasauline žvaigžde. Iš viso pirmose topų vietose atsidūrė net penki atlikėjos dainų rinkiniai.

Savo gyvenimo aprašymą Lady Gaga paįvairino į jį įtraukdama aktorystę. Už 2018 m. filme „Taip gimė žvaigždė“ atliktą vaidmenį ji buvo nominuota „Oskarui“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius