-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Las Vegase išdalyti „Billboard“ muzikos apdovanojimai: triumfavęs Drake'as pasiekė naują rekordą

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Las Vegasas spindėjo ryškiau nei įprastai. Čia nugriaudėjo kasmetiniai muzikos apdovanojimai „Billboard“, kuriuose žvaigždės džiaugėsi nominacijomis už pasiekimus muzikoje. Daugiausia kartų ant scenos lipo reperis Drake‘as, susižėręs net 12 statulėlių.
Cardi B, Drake'as, Madonna
Cardi B, Drake'as, Madonna / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Atlikėjas pagerino visų laikų rekordą. Iš viso 27 „Billboard“ apdovanojimais jau galintis pasidžiaugti reperis šiais metais Las Vegase buvo apdovanotas svarbiausia – geriausio atlikėjo, statulėle. Drake‘as nušluostė nosį Arianai Grande, Post Malone, Travisui Scottui.

Atsiimdamas apdovanojimą jis dėkojo savo mamai už begalinį rūpestį ir pagalbą: „Nesvarbu, kiek laiko užtruko, kol aš supratau, ką norėčiau veikti, tu visada buvai šalia manęs ir palaikei. Dabar mes visi galime pasidžiaugti šia nuostabia akimirka.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./„Billboard“ muzikos apdovanojimų akimirka
AFP/„Scanpix“ nuotr./„Billboard“ muzikos apdovanojimų akimirka

„Billboard“ apdovanojimų akimirkos:

VIDEO: Pamatykite: įspūdingi žvaigždžių pasirodymai „Billboard“ muzikos apdovanojimuose

Apdovanojimuose Drake‘as taip pat susižėrė „geriausio vyro atlikėjo“, „geriausio repo dainininko“, „geriausio albumo“ – „Scorpion“ ir kitus 7 apdovanojimus.

Be apdovanojimų neliko ir Ariana Grande, kuri tą vakarą gavo „Geriausios moters atlikėjos“ statulėlę. Grupė „BTS“ džiaugėsi „Geriausios grupės“ apdovanojimu, o Luce‘as Combsas į sceną lipo sakyti kalbos, gavęs „Geriausio šalies atlikėjo“ statulėlę. „Geriausios roko grupės“ apdovanojimas įteiktas „Imagine Dragons“.

Cardi B „Billboard“ apdovanojimuose taip pat džiūgavo gavusi 12 statulėlių, tarp kurių puikavosi ir įvertinimas už dainą „Girls Like You“. Edas Sheeranas buvo apdovanotas už koncertų turą, o Ella Mai, gavusi „geriausios R&B atlikėjos“ statulėlę, dėkojo ne tik savo gerbėjams, Dievui, bet ir artimiesiems: „Mane labiausiai palaiko mama, brolis ir močiutė.“

Renginyje pasirodė Taylor Swift, Jonas Brothers, Madonna ir Mariah Carey, jie neslėpė susijaudinimo gavę „Ikonos“ apdovanojimus.

„Aš ikona? Tikrai taip nemanau. Pradėjau kurti muziką, nes turėjau išgyventi ir norėjau išreikšti save“, – kalbėjo Mariah Carey.

„Billboard“ raudonojo kilimo svečiai:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius