-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Leonardo DiCaprio paišlaidavo: brangiam žmogui nupirko prabangius namus

Holivudo žvaigždė Leonardo DiCaprio savo šeimą palepinti mėgsta. Šįkart aktorius vienam itin brangiam žmogui nepagailėjo daugiau nei 7,1 mln. dolerių. Ne, čekio šiai sumai aktorius neišrašė, bet nupirko vilą Los Andžele.
Leonardo DiCaprio mamai nupirko vilą
Leonardo DiCaprio mamai nupirko vilą / Vida Press nuotr.

NORITE SUŽINOTI, KAIP GYVENA KITOS ŽVAIGŽDĖS? DAUGIAU GARSENYBIŲ NAMŲ APŽIŪRĖTI GALITE PASPAUDĘ ČIA

46-erių aktorius savo mamai Irmelin Indenbirken nupirko ispanų kolonijinio stiliaus namus Los Feliz rajone. Kaip rašo „New York Post“, anksčiau ši vila priklausė serialo „Moderni šeima“ žvaigždei Jesse’iui Tyleriui Fergusonui ir jo sutuoktiniui Justinui Mikitai.

Dar anksčiau, 1998 m., šios vilos šeimininkais buvo popmuzikos žvaigdė Gwen Stefani ir tuometinis jos sutuoktinis, muzikantas Gavinas Rossdale’as. Ši pora tada namus įsigijo už 1,4 mln. dolerių.

Vos už šešių minučių kelio nuo naujų mamos namų gyvena „Oskaro“ laureato tėtis George’as DiCaprio. Tame pačiame rajone dar 2018 m. Leonardo jam ir jo žmonai Peggy Ann Farrai taip pat nupirko namus, vertus 4,9 mln. dolerių.

Aplankęs mamą, Leonardo pas ją galės ir pernakvoti. Vietos aktoriui 1928 m. pastatyme name keturis miegamuosius ir penkis vonios kambarius, didžiulę biblioteką, erdvią svetainę su židiniu turinčiame name – apstu.

Vida Press nuotr./Leonardo DiCaprio mamai nupirko vilą Los Feliz rajone
Vida Press nuotr./Leonardo DiCaprio mamai nupirko vilą Los Feliz rajone

Ir nuo paparacų čia pasislėpti filmo „Vieną kartą Holivude“ žvaigždė galės. Vilą supa aukšta tvora, o įvažiavimą saugo vartai. Be to, ir pati garsenybių pamėgta gyvenvietė yra saugoma.

Vietos ir užsiėmimų gausu ir kieme. Didelis baseinas, atskiras meditacijoms bei poilsiui skirtas kambarys ir aikštelė, nuo kurios atsiveria nuostabi Los Andželo panorama vilios likti lauke.

Vida Press nuotr./Leonardo DiCaprio mamai nupirko vilą Los Feliz rajone
Vida Press nuotr./Leonardo DiCaprio mamai nupirko vilą Los Feliz rajone

Kaip rašo „New York Post“, pats Leonardo DiCaprio gyvena už 30 minučių kelio nuo Los Feliz esančiame Sunset Strip rajone. Čia laiką su juo drauge leidžia ir ilgametė aktoriaus mylimojo, modelis Camila Morrone. Drauge jie – nuo 2017-ųjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius