Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lorde – 45-eri, Nicolas Cage'as yra vampyras ir kitos keisčiausios konspiracijos teorijos apie įžymybes

Tos konspiracijos teorijos. Kartais jos tokios juokingos, kad sunku suvokti, kaip galėjo į galvą kam nors šauti mintis tokią sukurti. O dar tie tariami įrodymai, lyginimai, dokumentai... Nepaisant to, apie jas skaityti visai smagu. Tad ir kviečiame prisiminti populiariausias ir beprotiškiausias apie žvaigždes sukurtas konspiracijos teorijas.
Nicolas Cage'as filme „Vampyro bučinys“
Nicolas Cage'as filme „Vampyro bučinys“ / Vida Press nuotr.

Beyonce nėštumas

Nors ir apdovanota prestižiniais apdovanojimais, gerbėjų yra garbinama visame pasaulyje, konspiracijos teorijų neišvengė ir Beyonce. Žmonės vis dar mano, kad 2011 m. dainininkė savo pirmąjį nėštumą su dukra Blue Ivy suvaidino.

Socialiniuose tinkluose net ištikimiausi Beyonce gerbėjai dalijasi tai išduodančiomis užuominomis, o viena daugiausiai dėmesio sulaukusių ir dar labiau sustiprinusių šias kalbas – pasirodymas Australijos televizijos laidoje, kur sėdant ant fotelio Beyonce pilvas paslaptingai „išsileidžia“, rašė Dailymail.co.uk.

Katy Perry yra JonBenet Ramsey

2016 m. internautai pastebėjo, kad Katy Perry atrodo kaip suaugusi vaikų grožio konkursų dalyvės JonBenet Ramsey, paslaptingai nužudytos dar 1996 m., versija.

Pasak „Teen Vogue“, „YouTube“ platformoje patalpintame, tačiau dabar ten jau nebeegzistuojančiame vaizdo įraše įvardijami šių dviejų žinomų asmenybių panašumai. Jame taip pat teigiama, kad JonBenet Ramsey iš tikrųjų nebuvo nužudyta, o „paaukota“ šlovei. Ji pasikeitė vardą ir tapo Katy Hudson, vėliau pasirinkusia sceninį slapyvardį Katy Perry.

Žinoma, tokius beprotiškus teiginius dainininkė paneigė.

Jennifer Aniston ir Vinas Dieselis pavogė filmą

Turbūt keisčiausia konspiracijos teorija sklando apie du garsius aktorius – Jennifer Aniston ir Viną Dieselį – neva „apvogusius“ kino kompaniją.

Pasak paslaptingo elektorinio laiško, atsiųsto „AV News“, aktoriai tariamai pavogė „antrąjį filmą apie eilinį Džo“. To priežastis – „Draugų“ žvaigždės pavydas, kad laiško siuntėjas ją paliko dėl aktorės Siennos Miller.

Kurtas Cobainas buvo nužudytas

Grupės „Nirvana“ lyderis Kurtas Cobainas miręs savo namuose rastas 1994 m. balandžio 5 d. Nustatyta, kad atlikėjas nusižudė, tačiau vis dar yra tikinčių, kad dainininkas buvo nužudytas.

„The Guardian“ rašė, kad konspiracijos teorijų kūrėjas Richardas Lee iškėlė bylą Sietlui, kad šio miesto atstovai nepaviešina nuotraukų iš įvykio vietos. Teismas nepatenkino vyro prašymo, dėl ko jis ėmė skelbti, kad toks sprendimas tik patvirtina, jog Kurtą Cobainą nužudė valdžios atstovai.

Avril Lavigne pakeitė jos antrininkė

Bene labiausiai paplitusios konspiracijos teorijos ignoruoti negalėjo ir dainininkė, apie kurią ji buvo sukurta. Tikima, kad 2003 m. po senelio mirties užgeso ir Avril Lavigne gyvybė, tačiau kadangi tuo metu ji buvo itin populiari, ją pakeitė antrininkė Melissa Vandella.

„Taip, kai kurie žmonės mano, kad nesu tikroji aš, kas labai keista! Kodėl jie taip galvotų?“ – Australijos radijo laidoje apie populiarų mitą sakė atlikėja.

Nicolas Cage’as – vampyras

1988 m. filme „Vampyro bučinys“ Nicolas Cage’as tik vaidino vampyrą, tačiau jo gerbėjai įsitikinę, kad vaidinti aktoriui beveik nereikėjo. Internete išplitusioje senovinėje fotografijoje iš pilietinio karo JAV laikų įamžintas vyras, labai panašus į „Oskaro“ laureatą.

Tą nuotrauką, kaip įrodymą, kad Nicolas Cage’as yra vampyras, žmogus pardavinėjo internetiniame aukcione, prašydamas net 1 mln. dolerių.

„Tikiu, kad tai jis ir kad jis yra kažkoks tai gyvas vampyras, iš naujo atgimstantis kas 75 metus ar panašiai. Po 10 metų jis gali būti politiku, kulto lyderio ar laidos vedėju“, – „E! News“ sakė pardavėjas. Pagyvensim, pamatysim.

Dainininkei Lorde – 45-eri

Kai kurios žvaigždės meluoja apie savo amžių. Tai faktas. Tačiau tokiais dalykais kaltinama ir atlikėja, niekada neslėpusi savo gimimo datos.

Manoma, kad Lorde, hito „Royals“ autorė, yra dvigubai vyresnė nei iš tikrųjų, mat niekas negali patikėti, kad dvidešimtmetė mergina kuria tokias išminties pilnas dainas, rengiasi kitaip nei jos bendraamžiai ir, nepatikėsite, nemoka darytis asmenukių.

Ši konspiracijos teorija pro ausis nepraslydo ir pačiai Lorde. „Vanity Fair“ ji juokaudama prisistatė kaip būdama 45 metų amžiaus.

Iš tikrųjų Lorde, kurios tikrasis vardas Ella Marija Lani Yelich-O’Connor gimė 1996 m. lapkričio 7 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius