-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Vžesniauskaitės ir milijardieriaus J.Caudwello šeima pranešė persirgusi COVID-19

Lietuvos dviratininkės, profesionalios plento lenktynininkės, olimpietės Modestos Vžesniauskaitės (37) mylimasis, verslininkas, milijardierius Johnas Caudwellas (68) pranešė neseniai persirgęs koronavirusu. Vyras taip pat su savo sekėjais pasidalijo patirtimi, kaip jam sekėsi pereiti kovą su klastinga liga.
Johnas Caudwellas, Modesta Vžesniauskaitė
Johnas Caudwellas, Modesta Vžesniauskaitė / Vida Press nuotr.

Socialiniuose tinkluose pasidalijęs nuotrauka su M.Vžesniauskaite J.Caudwellas pranešė prasirgęs koronavirusu.

„Aš, Modesta Vžesniauskaitė, Leo ir Williamas šį mėnesį lankėmės Anglesey suorganizuotose motociklų lenktynėse. Būtent tą savaitgalį pastebėjau, kad mano energija buvo kiek išsekusi, tačiau neturėjau supratimo, kas manęs gali laukti“, – instagrame rašė Johnas.

Kaip toliau rašė verslininkas, pirmadienį ligos simptomus jau jautė visa jo šeima – tai galvos raumenų skausmas, didžiulis nuovargis. Nenuostabu, kad ir PGR testas tuo metu parodė: šeimos nariai serga koronavirusu.

„Visada galvojau, kad griežtas papildų režimas, kurį taikiau sau (ypač cinkas, didelis kiekis vitamino D ir vitaminas C) mane puikiai apsaugos.

Na, jei taip atrodo apsaugojimas, net nenorėčiau pagalvoti, kaip būtų buvę būti visai be apsaugos. Nors niekada nelaikiau savęs esančiu rizikoje, tai mane privertė susimąstyti, kad pažeidžiami žmonės šią patirtį laikytų tiesiog siaubinga.

Yra momentų, kai iš tiesų nesi tikras, ar tavo kūnas su liga kovos, ar ne.

Po penkių ar šešių dienų mano simptomai pradėjo nykti, o mano savijauta vis gerėjo. Tai buvo labai nemaloni patirtis, bet dabar, prabėgus 17-ai dienų, aš jaučiuosi beveik normaliai“, – rašė J.Caudwellas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius