-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madonna šventė 16-ą dukros gimtadienį: leidosi amerikietiškais kalneliais

Popmuzikos diva Madonna apsilankė „Magic Mountain“ teminiame parke ir leidosi amerikietiškais kalneliais kartu su savo dukra Mercy per jos 16-ąjį gimtadienį. Pramogoje dalyvavo ir kiti šeimos nariai – Madonnos sūnus Davidas ir daugiau nei 30 metų už atlikėją jaunesnis mylimasis Ahlamalikas.
Madonna ir jos dukra Mercy
Madonna ir jos dukra Mercy / Instagram nuotr.

Madonna kartu su dukra Mercy, sūnumi Davidu Banda ir mylimuoju Ahlamaliku Williamsu tęsė Mercy 16-ojo gimtadienio šventę „Magic Mountain“ teminiame parke, rašo „People“.

63-ejų atlikėja su savo sekėjais pasidalijo vaizdo įrašu instagrame. Jame pavaizduota gimtadienį švenčianti mergina, besileidžianti skirtingais amerikietiškais kalneliais Kalifornijoje.

„Daugiau nebegaliu“, – sakė Madonna vaizdo įraše, kai leidosi kalneliu. „Sumokėjau, kad mane skriaustų.“

Keturių minučių įrašo fone skambėjo Madonnos hitas.

Šešių vaikų motina atrodė puikiai – buvo užsidėjusi mėlyną kepurėlę, dėvėjo akinius nuo saulės ir juodą sportinį kostiumėlį su įvairiais piešinėliais.

Gimtadienį šventusi Mercy buvo apsirengusi marškinėliais, užsidėjusi oranžinę kepurę bei keletą aksesuarų ant kaklo. Kai mama jos paklausė, kaip jaučiasi būdama šešiolikos, ši atsakė: „Jaučiuosi kitaip, atsinaujinusi, šiek tiek kvailai bei keistai.“

Sūnus Davidas buvo tos dienos žvaigždė – jis šoko ir darė salto ore. Vaizdo įrašo pabaigoje vaikinas apkabino Madonną ir pasakė, kad visada ją mylės.

Tuo metu 27-erių Madonnos mylimasis šoko kartu su sūnumi – Ahlamalikas irgi darė salto ore.

Tai jau trečia Mercy šventės dalis. Prieš tai Madonna suorganizavo dukrai vakarėlį, kuris prasidėjo dukros miegamajame, išpuoštame juodais ir violetiniais balionais.

„Su gimimo diena, Chifundo Mercy James. Draugiškiausia, galvočiausia, magiškiausia mergyte planetoje! Tokios kaip tu daugiau nėra!“, – rašė ji po nuotrauka instagrame.

Sekmadienį atlikėja nusivedė dukrą į Tupaco Shakuro parodą, su kuriuo ji anksčiau susitikinėjo. Madonna norėjo savo dukrai parodyti jo meilę knygoms, žodžiui ir poezijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius