-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meghan Markle dar prieš nėštumą pasirūpino dovana savo kūdikiui: įteiks kaip relikviją

Prieš keletą savaičių oficialiai patvirtinta, kad britų princas Harry su žmona Sasekso hercogiene Meghan (37 m.) pavasarį taps tėvais. Ir nors kūdikis gims karališkoje šeimoje, kur gausu istorinių relikvijų, tačiau ir iš mamos pusės jam jau paruošta ypatinga dovana.
Sasekso hercogienė Meghan ir „Cartier Tank Française“ laikrodis
Sasekso hercogienė Meghan ir „Cartier Tank Française“ laikrodis / „Scanpix“ nuotr.

Buvusi amerikiečių aktorė vertingą dovaną savo būsimam kūdikiui nupirko jau prieš keletą metų, dar nė nepažinodama princo Harry: ir iš karto planavo, kad vieną dieną ją perleis savo dukrai, jei tokios kada susilauks.

Toji dovana – tai žymusis „Cartier“ laikrodis „Tank Française“. Būtent šis modelis atsirado 1996 metais. Tokio modelio laikrodį iš 18 karatų geltonojo aukso turėjo ir princesė Diana, jis po mirties atiteko vyriausiam sūnui princui Williamui.

Viename interviu, duotame metai prieš pažintį su princu Harry, Meghan Markle prisipažino jau turinti dovaną savo dukrai, kurios tikisi kada nors susilaukti ateityje.

„Aš visuomet troškau „Cartier Tank Française“ laikrodžio. Kai sužinojau, kad „Kostiumuotieji“ pratęsti trečiam sezonui – kas tuo metu atrodė didžiulis pasiekimas – aš leidau sau paišlaidauti ir nusipirkau dvispalvį modelį. Jo nugarėlėje išgraviravau „(skirta) M.M. nuo M.M.“ ir planuoju jį vieną dieną perleisti savo dukrai.“

„Cartier Tank Française“ laikrodžių kainos prasideda nuo 3 250 JAV dolerių (2 855 eurų), o kaina kyla priklausomai nuo to, iš kokio tauriojo metalo jis pagamintas, ir ar yra dekoruotas brangakmeniais. Dvispalvis laikrodis, kokį turi Meghan Markle, kainavo ne mažiau kaip 5 000 JAV dolerių (4 393 eurus).

„Cartier Tank Française“ dvispalvis laikrodis iš plieno ir geltonojo aukso, kainuojantis 5 500$
„Cartier Tank Française“ dvispalvis laikrodis iš plieno ir geltonojo aukso, kainuojantis 5 500$

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius