Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Melania Trump susitikti su migrantų vaikais vyko vilkėdama striukę su užrašu „Man tikrai nerūpi“

Jungtinių Valstijų pirmoji ponia Melania Trump aplankyti migrantų vaikų prie JAV ir Meksikos sienos ketvirtadienį atvyko vilkėdama striukę su užrašu „Man tikrai nerūpi, o tau?“, šitaip ji nustebino pasaulį ir pribloškė internetą.
Melania Trump
Melania Trump / „Scanpix“ nuotr.

Drabužių pasirinkimas neatsižvelgiant į situaciją ar užslėpta pirmosios ponios žinutė? O jei taip, tai kam?

Nuotraukos, kuriose Melania Trump įamžinta su sportine chaki spalvos striuke lipanti į lėktuvą, žaibiškai išplito internete. Jos pasirodė Baltiesiems rūmams bandant slopinti tarptautinį pasipiktinimą JAV praktika atskirti migrantų vaikus nuo jų tėvų.

Paklausta apie kareiviško stiliaus striukę su minėtu užrašu didelėmis baltomis raidėmis, kurią, kaip teigia pirmasis į ją dėmesį atkreipęs laikraštis „Daily Mail“, galima įsigyti parduotuvėse „Zara“ už 39 dolerius (maždaug 34 eurus), pirmosios ponios atstovė Stephanie Grisham atsakė: „Nebuvo jokios užslėptos žinutės.“

„Tai striukė, – sakė Stephanie Grisham. – Po šiandienos svarbaus vizito Teksase tikiuosi, kad žiniasklaida nenuspręs visą dėmesį skirti jos garderobui.“

VIDEO: Per susitikimą su migrantų vaikais už M.Trump kalbėjo užrašas ant švarko: „Man tikrai nerūpi“

„#SheCares („Jai rūpi“) #ItsJustAJacket („Tai tik striukė“)“, – internete įsisiūbavus spėlionėms vėliau socialiniame tinkle „Twitter“ parašė Stephanie Grisham.

Atskridusi į Makaleną Teksase pirmoji ponia pasirodė pakeitusi prieštaringai įvertintą drabužį kreminės spalvos safario stiliaus švarku.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Melania Trump
AFP/„Scanpix“ nuotr./Melania Trump

Kilus šurmuliui dėl Melanios Trump striukės, apie ją pasisakė ir Donaldas Trumpas. Anot jo, ši žinutė skirta ne imigrantų vaikų problemai, o „netikrų naujienų žurnalistams“.

„Užrašas „Man tikrai nerūpi, o tau?“ ant Melanios striukės nugaros skirtas netikrų naujienų žiniasklaidai. Melania suprato, kokie apgavikai jie yra, ir jai tikrai daugiau neberūpi!“ – tviteryje pareiškė Donaldas Trumpas.

Iš anksto apie Melanios Trump apsilankymą prieglaudoje migrantų vaikams ir pasieniečių centre nebuvo skelbiama. Kelionė įvyko kitą dieną po to, kai prezidentas Donaldas Trumpas staiga nusprendė nutraukti nuo gegužės pradžios taikytą imigrantų šeimų išskyrimo praktiką, pagal kurią nuo tėvų ar globėjų buvo atskirta daugiau kaip 2,3 tūkst. nepilnamečių.

Ši praktika yra Donaldo Trumpo administracijos „nulinės tolerancijos“ politikos dėl nelegalaus sienų kirtimo rezultatas.

Sielvartaujančių vaikų narvus primenančiuose aptvaruose nuotraukos ir įrašai išprovokavo pasipiktinimą visame pasaulyje.

Pati Melania Trump ragino rasti politinį kompromisą, kad vaikai nebebūtų atimami iš tėvų.

Pirmoji ponia savo mados sprendimais išvykoms nustebina ne pirmą kartą: pernai uragano Harvey padarytos žalos ji nuvyko apžiūrėti avėdama aukštakulnius adatos plonumo kulniukais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius