-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Metus trukęs medaus mėnuo po pasaulį: nuotaka su vestuvine suknele įsiamžino 33 šalyse

Viena amerikiečių pora iš karto po vestuvių leidosi į didįjį gyvenimo nuotykį: visus metus jaunavedžiai keliavo po pasaulį, o pagrindiniu kelionės akcentu tapo kerinčios jų nuotraukos su tais pačiais vestuviniais drabužiais vis kitame pasaulio kampelyje.
Jaunavedžiai Nickas ir Zoe Austai
Jaunavedžiai Nickas ir Zoe Austai / „Instagram“ nuotr.

Jaunavedžiai Nickas ir Zoe Austai susituokė 2017-ųjų gruodžio 31-ąją savo gimtajame mieste – jų vestuvės buvo kerinti žiemos pasaka, tačiau tai, pasirodo, buvo tik pradžia. Dvejus metus mylimieji ruošėsi ir taupė didžiausiam savo nuotykiu – iš karto po vestuvių metė savo darbus biure ir leidosi į ypač ilgą povestuvinę kelionę.

Nuo 2018-ųjų sausio iki dabar Nickas ir Zoe aplankė jau 33 pasaulio šalis. Pirmoji jų povestuvinės kelionės stotelė buvo Tailandas, o po to pora vyko į Indiją, JAE, Egiptą, PAR, Šri Lanką, Maldyvus, Balį, Australiją, Naująją Zelandiją ir t.t. Ir jų kelionių kalendorius dar net nesibaigė! Ką tik jiedu apsilankė Maroke ir Siera Leonėje.

„Su savimi pasiėmėme savo vestuvinius drabužius, nes o kodėl gi ne? Jau ir taip rengėmės daryti tai, ką ne visi suprato, tad kodėl gi nepasiėmus su savimi drabužių, kurie saugo mūsų brangiausius prisiminimus?“ – apie savo idėją fotografuotis kaip jaunavedžiams vis naujoje šalyje pasakojo pora.

Vos pradėję savo didžiąją kelionę, Nickas ir Zoe susikūrė ir tam skirtą „Instagram“ paskyrą „Marry Me In Travel“. Šiuo metu jų kelionėmis domisi 45 tūkst. žmonių, o apie porą parašius keliems dideliems užsienio portalams, sekėjų skaičius ėmė augti kaip ant mielių.

Pora „People“ sakė, kad mintis vieną dieną kartu apkeliauti pasaulį gimė dar per pirmą pasimatymą.

„Gyvenimas per trumpas, kad savo vestuvinę suknelę vilkėtum tik vieną kartą. Ir pasaulis per didelis, kad visą gyvenimą praleistum savo mažame miestelyje. Mes viliamės, kad kai žmonės pamatys mūsų nuotraukas, pasijaus įkvėpti atrasti naujas vienas, išbandyti naują hobį ir įgyvendinti senas svajones“, – „People“ sakė Zoe.

Gyvenimas per trumpas, kad savo vestuvinę suknelę vilkėtum tik vieną kartą. Ir pasaulis per didelis, kad visą gyvenimą praleistum savo mažame miestelyje

Tiesa, iš pradžių jaunavedžiai nelabai tikėjo, kad Zoe vestuvinė suknelė atlaikys kelionę. Tačiau liko maloniai nustebinti. „Plika akimi žiūrint ji atrodo tokia delikati ir trapi. Nežinau, kaip „Watters“ tai pavyko, bet jie sukūrė praktiškai nesugadinamą suknelę“, – stebisi nuotaka.

„Šita suknelė keliavo traukiniais, valtimis, lėktuvais, tuktukais, taksi ir sraigtasparniu. Ji matė sniego ir neįtikėtino karščio, lietaus ir rūko. Ji buvo ištepta purvu ir skalbta Indijos vandenyne. Aš plaukiojau su šia suknele, kopiau į Didžiąją kinų sieną, važiavau dviračiu Japonijoje. Tačiau pats didžiausias mano pasiekimas, vilkint šią suknelę, buvo ištekėti už Nicko. Esu tokia nepaprastai dėkinga už viską, ką ši suknelė atlaikė, bet tai – vestuvės – amžinai liks mano maloniausiu prisiminimu vilkint ją“, – pasakojo laiminga nuotaka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius