Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Modelis Amber Rose nepaliauja stebinti: už lyčių lygybę – be apatinių kelnaičių

Modelis Amber Rose (33) prieš objektyvą pozuoti pusnuogė nevengdavo ir anksčiau, tačiau šįkart ji nustebino net visko mačiusius gerbėjus. Socialiniame tinkle A.Rose pasidalijo nuotrauka, kurioje įsiamžino be apatinių kelnaičių.
Amber Rose
Amber Rose / „Twitter“ nuotr.

Itin atviras kadras kaip mat sulaukė internautų dėmesio – ištikimiausi gerbėjai gyrė modelį už drąsą, kiti svarstė, ar derėtų interneto erdvėje viešinti tokius kadrus.

Akivaizdu, kad nuotrauka abejingų nepaliko – būrys internautų kūrė nuotaikingas šio A.Rose kadro parodijas.

Tiesa, socialiniame tinkle „Instagram“ nuotrauka ilgai neužsibuvo – ji buvo pašalinta. A.Rose dėl to neslėpė pykčio. Ji pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame vaidina nusiminusią, o vaizdo įrašo aprašyme liepė „grąžinti krūmą“.

A.Rose yra aktyvi moterų teisių gynėja ir šią nuotrauką paviešino ne be priežasties. Šiuo kadru ji reklamuoja kasmet Los Andželo Peršingo aikštėje rengiamą festivalį „Slutwalk“, kuriuo siekiama priminti, kad pasaulyje vis dar vyrauja lyčių nelygybė.

„Šis renginys yra nulinės tolerancijos, todėl griežtai netoleruosime neapykantos, rasizmo, seksizmo, gėdinimo dėl antsvorio, neįgaliųjų diskriminacijos, transfobijos ir kitų fanatizmų“, – rašoma „Slutwalk“ puslapyje.

Amber ne pirmą kartą pasidalija itin atviromis nuotraukomis. Moteris yra paviešinusi fotografijų, dėvėdama kūną minimaliai dengiantį bikinį ar pusnuogė besimaudanti baseine. Gerbėjus stebino ir nuoga pozuodama ant biliardo stalo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius