Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 09 07 /08:45

Negyvas rastas aktorius Michaelas K.Williamsas: jam buvo 54-eri

Mirė aktorius Michaelas Kennethas Williamsas, žinomas dėl vaidmenų „Blakė“ („The Wire“), „Sausasis įstatymas: Mafijos gimimas“ („Boardwalk Empire“) ir „Lovecraft Country“. Jam buvo 54-eri, rašo People.com.
Mirė aktorius Michaelas K. Williamsas
Mirė aktorius Michaelas K. Williamsas / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Mirtis

Penkias „Emmy“ nominacijas pelnęs aktorius negyvas rastas pirmadienį apie 14 val. savo apartamentuose Brukline, People.com pranešė Niujorko policijos departamento šaltinis.

Michaelo K. Williamso kūną be gyvybės ženklų svetainėje rado jo sūnėnas.

Serialų žvaigždės mirtį patvirtino ir jo atstovas: „Su giliu sielvartu šeima praneša apie „Emmy“ nominuoto aktoriaus Michaelo Kennetho Williamso mirtį. Tai nesuvokiama netektis, šeima prašo privatumo gedint.“

Nors oficiali Michaelo K. Williamso mirties priežastis dar nepatvirtinta, jo apartamentuose buvo rasta su narkotinėmis medžiagomis siejamų daiktų, rašo „New York Post“. Kitas teisėsaugos atstovas People.com atskleidė, kad aktoriaus gyvybė galimai užgeso perdozavus narkotikų, pasak pareigūnų, su fentaniliu sumaišyto heroino.

Aktorius neslėpė turintis problemų su narkotikais. Jis augo Rytų Fletbuše, Bruklino rajone, nuo pat ankstyvo amžiaus aplink matė nusikaltimus, o priklausomybė nuo narkotikų išsivystė dar paauglystėje.

2017 m. Michaelas K. Williamsas „The New York Times“ sakė, kad nors jam buvo suteiktas gydymas, prie žalingo įpročio jis vis sugrįždavo. „Priklausomybė niekur nedingsta. Man tai kasdienė kova, bet aš stengiuosi kovoti“, – sakė jis.

Vida Press nuotr./Aktorius Michaelas K. Williamsas seriale „Blakė“
Vida Press nuotr./Aktorius Michaelas K. Williamsas seriale „Blakė“

Michaelą K. Williamsą išgarsino vaidmuo 2002 m. HBO seriale „Blakė“. Sužinoję apie aktoriaus mirtį, pranešimą išplatino ir HBO, kurie teigė esantys sukrėsti žinios apie kolegos ir „HBO šeimos nario daugiau nei 20 metų“ netektį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius