-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėtai užgeso reperio Juice WRLD gyvybė: atlikėjui buvo vos 21-eri

Savaitgalį netikėtai užgeso perspektyvaus jauno reperio Juice WRLD gyvybė, praneša TMZ. Atlikėjui gruodžio 2 d. suėjo 21-eri.
Reperis Juice WRLD
Reperis Juice WRLD / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Muzika

Juice WRLD, kurio tikrasis vardas – Jaradas Anthony Higginsas, sveikata sustreikavo jam atvykus į Čikagos Midway tarptautinį oro uostą, policijai pasakojo su juo kartu keliavę žmonės. Iškvietus medikus, jis buvo nugabentas į artimiausią gydymo įstaigą. Deja, reperio gyvybės išgelbėti nepavyko.

TMZ pranešė, kad Juice WRLD patyrė priepuolį. Pareigūnų šaltiniai portalui teigė, kad atvykus į iškvietimą reperis gulėjo ant žemės, o jam iš burnos bėgo kraujas. Tačiau tiksliai nežinoma, dėl ko mirė Juice WRLD.

„Scanpix“ nuotr./Reperis Juice WRLD
„Scanpix“ nuotr./Reperis Juice WRLD

Čikagos ugniagesių departamento atstovas Larry Langfordas Independent.co.uk atskleidė, kad į ligoninę iš angaro Čikagos oro uoste, kur leidžiasi privatūs lėktuvai, sekmadienį buvo atvežtas širdies smūgį patyręs vyras.

„Per tokį trumpą laiką Juice šiame pasaulyje padarė labai daug, – paviešintame pranešime rašė įrašų kompanijos „Interscope Records“ atstovai. – Jis buvo švelnios sielos, beribio kūrybiškumo, ypatingas žmogus ir atlikėjas, labiau už viską mylėjęs ir rūpinęsis savo gerbėjais.“

Juice WRLD „Interscope Records“ komandos dalimi tapo 2018-ųjų kovą pasirašius su jais bendradarbiavimo sutartį. Jaunas vaikinas muzikos industrijos milžinės dėmesį patraukė, kai platformoje „SoundCloud“ didelio pasisekimo sulaukė jo kūriniai „Lucid Dreams“ ir „All Girls Are the Same“.

„Billboard“ muzikos apdovanojimuose gegužę Juice WRLD paskelbtas geriausiu nauju atlikėju.

Juice WRLD ne tik repuodavo, bet ir dainuodavo, retkarčiais jis savo dainose paprasčiausiai kažką murmėdavo, taip visą dėmesį sutelkdamas į melodiją.

Populiariausias jo kūrinys „Lucid Dreams“ net šešis kartus tapo platininiu ir JAV „Hot 100“ tope užėmė antrą vietą, o „Billboard“ ritmenbliuzo, hiphopo ir repo dainų topuose šis kūrinys keletą savaičių laikėsi aukščiausioje pozicijoje.

VIDEO: Juice WRLD - Lucid Dreams (Dir. by @_ColeBennett_)

Sužinoję apie reperio mirtį, ištikimiausi atlikėjo gerbėjai prisiminė vieną Juice WRLD dainą, kurioje jis neva išpranašavo savo mirtį. Kūrinyje „Legends“ reperis dainuoja: „Kas yra „Klubas 27“? Mes nesulauksime daugiau 21-erių“ („What’s the 27 Club? We ain’t making it past 21“).

„Klubas 27“ – tai sąrašas atlikėjų, muzikantų, aktorių ir atletų, kurie mirė būdami 27-erių. Tokio amžiaus sulaukę anapilin iškeliavo Amy Winehouse, Jimas Morrisonas, Jimis Hendrixas, Kurtas Cobainas ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius