-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nicolas Cage'as teismo rūmuose iškėlė sceną: leidimo tuoktis atėjo prašyti neblaivus

Holivudo žvaigždė Nicolas Cage'as (55 m.) Las Vegaso teismo rūmuose sukėlė nemenką sceną, kuomet būdamas neblaivus mėgino išsiimti leidimą tuoktis su savo mergina vizažiste Erika Koike (34 m.). Šis incidentas buvo nufilmuotas sutrikusių liudininkų ir dabar išplito internete.
Nicolas Cage'as
Nicolas Cage'as / „Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr.

Nicolas Cage'as, kurio sąskaitoje jau yra trys nesusiklosčiusios santuokos, teismo rūmuose elgėsi labai neadekvačiai ir, anot liudininkų, buvo neabejotinai girtas. Šis incidentas įvyko praėjusį šeštadienį apie 11 val. ryto.

„Visą laiką jis rėkė, kad „ji atims visus mano pinigus“, „jos eks yra narkomanas“ ir kad „jis to nedarys“, turėdamas omenyje vedybas su ja. O moteris vis kartojo „mielasis, aš tavęs neprašau to daryti“, – portalui „Daily Mail“ pasakojo incidento liudininkas.

Vida Press nuotr./Nicolas Cage'as ir Erika Koike
Vida Press nuotr./Nicolas Cage'as ir Erika Koike

Kadangi pora kėlė tokią triukšmingą sceną, juos teismo rūmų darbuotojai, kad netrikdytų kitų, išsivedė į uždarą kabinetą. Iš jo pora išėjo nešina popieriais – leidimą tuoktis, panašu, vis tik išsiėmė, ir jis galios vienerius metus.

Nicolas Cage'as su gerokai už save jaunesne vizažiste Erika Koike pora yra apie metus – pirmą kartą jiedu kartu pastebėti pernai balandį, kai Cage'as filmavosi Puerto Rike.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius