-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nutekėję laiškai išdavė: Meghan Markle per pirmas vestuves Jamaikoje svečius vaišino marihuana

Nutekinti ir paviešinti laiškai atskleidė, kaip stipriai Sasekso hercogienės Meghan gyvenimas skyrėsi prieš jos santuoką su britų princu. Pasirodo, per pirmąsias savo vestuves Jamaikoje Meghan Markle svečius vaišino marihuana, kuri tuo metu buvo nelegali šalyje.
Meghan Markle su Trevoru Engelsonu per vestuves Jamaikoje
Meghan Markle su Trevoru Engelsonu per vestuves Jamaikoje / „Scanpix“ ir „Vida Press“ nuotr.

Meghan Markle nutekintame elektroniniame laiške, kurį gavo „The Sun“, gyrėsi savo draugams, kad nupirko marihuanos savo vestuvių vakarėliui paplūdimyje.

„Jau užsakiau jos. Ir mažyčių maišelių žolei, ant kurių parašyta „shh“, – laiške rašė Meghan Markle.

Šaltiniai „The Sun“ dar sakė, kad pati Meghan Markle vestuvių vakarėlyje padėjo svečiams susisukti marihuanos suktines. Šiuos kvaišalus Meghan Markle ir jos tuometinis vyras, TV prodiuseris Trevoras Engelsonas susiorganizavo iš vieno viešbučio darbuotojo. Jaunavedžiai buvo užsakę visus 55 prabangaus viešbučio „Jamaica Inn“ kambarius, jų vestuvėse linksminosi apie 100 svečių.

15min primena, kad Meghan Markle ir Trevoras Engelsonas susituokė Jamaikoje 2011-ųjų rugsėjį, tačiau išsiskyrė nesulaukę antrųjų vestuvių metinių. O 2016-aisiais Meghan užmezgė romaną su britų princu Harry.

Beje, dar anksčiau šį mėnesį ir Meghan tėvas Thomas Markle'as pasakojo, kad per pirmąsias jo dukters vestuves svečiai buvo vaišinami marihuana. Jis pats taip pat gavo maišelį marihuanos, tačiau jos nerūkė.

„Marihuana ten nelegali, bet Jamaikoje tai nėra labai sureikšminama – ten tai ganėtinai įprasta. Aš nerūkau žolės ir, kiek žinau, nerūko ir Meghan. Neprisimenu ką dariau su savuoju maišeliu, man atrodo kažkam jį atidaviau“, – pasakojo Sasekso hercogienės tėvas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius