Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Oušeno 8“ kūrėjams turėtų atitekti „Oskaras“ vien už tai, kiek žvaigždžių prisiviliojo į filmą

Režisierius Stevenas Soderberghas pasauliui padovanojo nepamirštamą 2001-ųjų „Oušeno vienuoliktuką“, po kurio sekė dar du ne mažiau sėkmingi filmai. Atėjo laikas susipažinti su anos gaujos vado Denio Oušeno, kurį vaidino nuostabusis George'as Clooney, sesute Debe. Ją šiame filme įkūnijo senokai matyta aktorė Sandra Bullock.
Filmas „Oušeno aštuntukas“
Filmas „Oušeno aštuntukas“ / Kadras iš filmo

Šalia jos juostoje pamatysime ir būrį kitų garsiausių Holivudo damų – Anne Hathaway, Cate Blanchett, Heleną Bonham Carter, Sarah Paulson, Mindy Kaling ir netgi popžvaigždę Rihanną.

Tačiau tai – toli gražu ne visi žymūs veidai, kuriuos į vieną filmą stebuklingai pavyko sukviesti kino kūrėjams. Žiniasklaidoje juokaujama, jog jiems jau dabar galima duoti „Oskarą“ už šias pastangas, mat suderinti tokio kalibro žvaigždžių grafikus ir įnorius turėjo būti itin sudėtinga.

Birželio 15 d. kino teatruose pasirodysiančiame „Oušeno aštuntuke“ išvysime daugybę kino, sporto, muzikos bei mados pasaulio žvaigždžių, tarp kurių Kim Kardashian su seserimi Kendall Jenner, ankstesnėse dalyse matytas Mattas Damonas, „Vogue“ redaktorė Anna Wintour, dizaineriai Alexanderis Wangas, Zacas Posenas, Jasonas Wu ir Tommy Hilfigeris, tenisininkės Maria Sharapova ir Serena Williams, aktorės Dakota Fanning, Katie Holmes, Olivia Munn, modeliai Hailey Baldwin ir Adriana Lima, dainininkas Zaynas Malikas ir reperis Tyga.

Kadras iš filmo/Sandra Bullock, Sarah Paulson, Rihanna, Cate Blanchett ir Awkwafina filme „Oušeno aštuntukas“
Kadras iš filmo/Sandra Bullock, Sarah Paulson, Rihanna, Cate Blanchett ir Awkwafina filme „Oušeno aštuntukas“

„Aš didžiulė Oušeno filmų gerbėja ir esu laiminga, kad atsiras moteriškoji jo versija. Taip pat labai džiaugiuosi, kad filme surinkta tiek nuostabių moterų. Būti viso to dalimi nuostabu. O aš filme vaidinsiu save. Tai bus nedidelis vaidmuo“, – sakė Katie Holmes.

Filmas „Oušeno aštuntukas“ pasakos istoriją apie Debę, kuri, kaip ir jos brolis, surenka viskam pasiryžusių, savo srityse geriausių pramuštgalvių šutvę ir ima planuoti tobulą vagystę. Jos taikinys – madų pasaulio „Oskarai“: Niujorko Metropoliteno muziejaus Kostiumų instituto pokylis, arba tiesiog „Met Gala“. Beje, vos prieš savaitę Niujorke vyko tikrasis „Met Gala“ pokylis!

Kadras iš filmo/Anne Hathaway ir Helena Bonham Carter filme „Oušeno aštuntukas“
Kadras iš filmo/Anne Hathaway ir Helena Bonham Carter filme „Oušeno aštuntukas“

Debė žino, kad jame dalyvausianti aktorė Dafnė Kliuger (Anne Hathaway) segės neprilygstamą deimantų vėrinį, kainuojantį 150 mln. dolerių. Būtent į jį merginos ir nusitaiko.

Veiksmo komedija „Oušeno aštuntukas“ Lietuvos kino ekranuose pasirodys birželio 15 dieną.

VIDEO: OUŠENO 8 / OCEAN's 8 (2018) filmo anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius