Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parduodamas buvęs Meghan Markle namas Los Andžele: čia gyveno su buvusiu sutuoktiniu

Šiuo metu Meghan Markle su princu Harry ir jų sūneliu Archie gyvena renovuotoje Frogmoro rezidencijoje, tačiau anksčiau, dar būdama aktore, dienas leisdavo saulėtame Los Andžele. Būtent šiame mieste ji buvo radusi tobulą meilės lizdelį, kuriame gyveno su buvusiu sutuoktiniu Trevoru Engelsonu. Šiuo metu parduodamo išskirtinio dizaino ir kolonomis puošto namo kaina siekia 1,6 mln. eurų.
Parduodamas buvęs Meghan Markle namas Los Andžele
Parduodamas buvęs Meghan Markle namas Los Andžele / „Scanpix“ ir Vida Press nuotr.

NORITE SUŽINOTI, KAIP GYVENA KITOS ŽVAIGŽDĖS? DAUGIAU GARSENYBIŲ NAMŲ APŽIŪRĖTI GALITE PASPAUDĘ ČIA!

Nors buvę aktorės namai neprimena karališkosios Vindzoro pilies, tačiau neįtikėtinai modernus pastatas su keturiais miegamaisiais, trimis vonios kambariais stūkso netoli miesto centro ir suteikia išskirtinį jaukumo jausmą.

Namo atmosferą dar labiau pagyvina svetainėje esantis židinys, baltai dažytos sienos ir aukštos lubos. Beje, natūralaus medžio grindys puošia visą pirmą aukštą, įskaitant didžiulę virtuvę, kuri išsiskiria nerūdijančio plieno prietaisais, marmuriniais stalviršiais, aukso papuošimais ir jaukiu pusryčių kampeliu.

Vida Press nuotr./Buvęs Meghan Markle namas Los Andžele
Vida Press nuotr./Buvęs Meghan Markle namas Los Andžele

Visi namo miegamieji yra antrame aukšte. Du kambariai turi atskirus vonios kambarius. Pagrindiniame vonios kambaryje yra dviguba marmuro kriauklė ir mozaikinio stiliaus plytelės.

Abiejuose namo aukštuose galima pasimėgauti natūralia šviesa, tačiau dažnai potencialūs namo pirkėjai pabrėžia, kad norėtų, jog į namus kristų tikri saulės spinduliai. Tiesa, naujiems namo savininkams pasiseks, nes kiekvieną rytą galės pusryčiauti atvirame ore. Gale namo įrengta speciali vietelė įvairiems pasisėdėjimams.

Vida Press nuotr./Buvęs Meghan Markle namas Los Andžele
Vida Press nuotr./Buvęs Meghan Markle namas Los Andžele

Nors Meghan šiame name anksčiau gyveno kartu su buvusiu sutuoktiniu Trevoru, nėra aišku, kas šiuo metu yra tikrasis namo savininkas.

Visgi Sasekso hercogienė gimtąjį kraštą paliko jau seniai ir apsigyveno kartu su princu Harry. Nepaisant to, panašu, kad moteris nepamiršo Vakarinės Pakrantės ir ketina čia grįžti. Manoma, kad ji ir princas Harry svarsto galimybę aplankyti JAV.

Vida Press nuotr./Buvęs Meghan Markle namas Los Andžele
Vida Press nuotr./Buvęs Meghan Markle namas Los Andžele

Karališkoji pora taip pat neatmeta galimybės įsigyti namą Los Andžele. Apie šį planą jau seniai svarstoma, nes būtent čia Meghan galės jaustis laisviau ir gyventi arčiau mamos Dorios Ragland.

„Meghan tikrai nori turėti vietą Los Andželę. Ji myli miestą, gyvenimo būdą ir klimatą. Iš esmės ji yra Kalifornijos mergaitė ir ten gali lengviau kvėpuoti“, – portalui „The Sun“ pasakojo šaltinis.

15min primena, kad Meghan užaugo Los Anždele. Vėliau mergina persikraustė į Torontą, kuriame pradėjo aktorystės karjerą ir vaidino „Kostiumuotojų“ seriale. Šiame mieste moteris praleido šešerius metus ir jame susipažino su princu Harry

Meghan Markle ir buvusio vyro Trevoro Engelsono namai Los Andžele – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius