-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paviešinti B.Spears ir S.Asghari vestuvių kadrai: dalyvavo ir suknelės dizainerė

JAV popmuzikos princesė Britney Spears (40) ketvirtadienį ištekėjo už modelio Samo Asghari (28). Šventėje ji buvo pasipuošusi prabangią „Versace“ suknelę.
Britney Spears ir Samas Asghari
Britney Spears ir Samas Asghari / Socialinių tinklų nuotr.

Paviešinti pirmieji Britney Spears ir Samo Asghari kadrai iš vestuvių dienos. Jais pasidalijo mados žurnalas „Vogue“ savo oficialiame instagrame.

Britney Spears, kaip teigė šaltiniai, vilkėjo garsių mados namų „Versace“ suknelę, o prie altoriaus žengė skambant Elvio Preslio dainai „Can't Help Falling in Love“. Jos vyras Samas vilkėjo klasikinį juodą kostiumą.

„People“ žiniomis, tuoktuvių šventėje dalyvavo apie 60 svečių, tarp jų – Britney draugės Drew Barrymore, Madonna, Paris Hilton ir Kathy Hilton bei pati suknelės dizainerė Donatella Versace.

Primename, kad ketvirtadienį atlikėja Britney Spears ištarė lemtingąjį „Taip!“ išrinktajam Samui Asghari. Vestuvių ceremonija vyko Los Andžele, praneša „People“.

„Aš labai džiaugiuosi, kad atėjo ši diena, ir jie susituokė. Žinau, kad jis taip ilgai to norėjo. Jis taip rūpinasi ir palaiko ją kiekviename žingsnyje“, – po ceremonijos „People“ sakė S.Asghari vadybininkas Brandonas Cohenas.

Teigiama, 40-metė B.Spears apie tokią vestuvių dieną svajojo beveik devynis mėnesius.

„Britney pradėjo planuoti ir svajoti apie savo vestuves netrukus po to, kai lapkričio mėnesį susižadėjo, – sakė artimas porai šaltinis. – Jai tai labai svarbus įvykis. Ji nori, kad viskas būtų tobula.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius