-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pink atskleidė, kad būdama 17-os patyrė persileidimą: „Jaučiausi tarsi mano kūnas manęs nekęstų“

Amerikiečių atlikėja Pink (39 m.) neseniai interviu pasakojo apie labai skaudžias gyvenimo patirtis. Žiniasklaidai atsivėrusi moteris prakalbo apie 17-os patirtą persileidimą ir pripažino, kad po jo buvo dar keletas tokių.
Pink
Pink / „Scanpix“ nuotr.

Neseniai naujausią muzikinį albumą „Hurts 2B Human“ išleidusi atlikėja dienraščiui „USA Today“ pasakojo apie kai kurių dainų gilesnę prasmę. Naujuose Pink kūriniuose buvo paliestos tokios temos kaip kova su nerimu, kitoks savęs matymas ir meilė sau.

Atlikėja atskleidė, kad daina „Happy“ jai yra labai asmeniška. Dainos žodžiai „Nuo to laiko, kai man suėjo 17-ka, nekenčiau savo kūno / Jaučiausi tarsi mano kūnas manęs nekęstų“ buvo parašyti apie persileidimą, kurį Pink patyrė būdama paauglė.

„Priežastis, dėl kurios aš tai sakiau, yra ta, kad visada buvau padauža, turėjau stiprų, tarsi gimnastės, kūną, tačiau 17-os patyriau persileidimą, – pasakojo atlikėja. – Aš norėjau susilaukti to vaiko. Kai šitaip atsitinka moteriai ar jaunai mergaitei, jausmas lyg tavo kūnas tavęs nekęstų ir atrodo, kad jis yra palaužtas, nes nedaro to, ką turėtų daryti.“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Pink su dukra Willow
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Pink su dukra Willow

Pink turėjo ne vieną persileidimą, todėl pradėjo rašyti tokias dainas, kurios jai padeda susitaikyti su išgyventu skausmu. „Nuo to laiko aš patyriau dar keletą persileidimų, taigi, manau, kad yra svarbu kalbėti apie tai, ko tu gėdijiesi, kas tu iš tiesų esi, apie savo skausmą. Aš visada rašau dainas apie tai“, – pripažino atlikėja.

Priežastis, kodėl Pink taip drąsiai šneka, yra ta, kad atlikėja reguliariai lankosi terapijos seansuose, kurie jai padeda savyje surasti „tuščias vietas“. Ji taip pat minėjo, kad „sveikas humoro jausmas“, ypač kai dalykai pablogėdavo, jai padėjo judėti toliau ir išlikti atvirai.

Tai ne pirmas kartas, kai „Grammy“ laimėtoja kalba apie terapijos naudą. Anksčiau ji yra sakiusi, kad su vyru Carey Hartu (43 m.) pas specialistus lankosi beveik nuo draugystės pradžios – tai jiems padeda išsaugoti stipresnius santykius.

Šių metų pradžioje pora, kuri augina dukrą Willow (7 m.) ir sūnų Jamesoną (2 m.), atšventė 13-ąsias vestuvių metines. Pink ir Carey santykiai ne visada buvo geri – 2008-aisiais pora paskelbė apie skyrybas, tačiau po metų susitaikė ir tęsė šeimyninį gyvenimą.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Pink su vyru Carey Hartu ir vaikais
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Pink su vyru Carey Hartu ir vaikais

Atlikėja dėl išsaugotos santuokos yra dėkinga terapeutei. „Tai vienintelė priežastis, kodėl mes vis dar esame kartu. Jis kalba lenkiškai, aš itališkai, o mūsų terapeutė moka abi kalbas. Mes kalbėdavome skirtingomis kalbomis“, – pasakojo Pink.

„Abu esame iš išsiskyrusių šeimų, todėl kurdami savo šeimą neturėjome teigiamo pavyzdžio – nežinojome, kaip turėtume išsaugoti šią šeimą ir kaip gyventi šitą pakvaišusį gyvenimą. Nėra jokios knygos, kuri pasakytų „štai, kaip tai reikia daryti“, todėl mes nuėjome pas terapeutę ir tai padėjo“, – pripažino ant skyrybų slenksčio buvusi atlikėja.

Pasakodama apie savo santuoką, Pink pabrėžė ir kalbėjimo apie psichinę sveikatą svarbą. „Aš džiaugiuosi, kad baimė apie tai šnekėti mažėja – vis daugiau žmonių kalba šia tema. Manau, kad kalbėjimasis yra pats svarbiausias dalykas. Šiomis dienomis dažnas dalykas, su kuriuo susiduria vaikai, yra nerimo sutrikimai“, – sakė Pink.

Garsi atlikėja, kuri pati yra kovojusi su depresija ir nerimo sutrikimais, pasakojo, kad tarp jos kartos žmonių dažniausiai pasitaikanti psichinė liga yra depresija, tačiau ir dabar, ir anksčiau savižudybės buvo tokios pat dažnos, tik žmonės prie jų šiais laikais dažniau prieina ne dėl depresijos, o dėl nerimo sutrikimų.

„Aš visiškai tai suprantu, nes pati turėjau ir nerimo sutrikimų, ir sirgau depresija. Aš apie viską per daug galvoju, tačiau aplink mane yra tik teigiami žmonės, be to, aš vaikštau į psichoterapiją – man tai padeda“, – patarimais dalijosi Pink.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius